Hviezda Malých žien čoskoro po boku Čiernej vdovy: Bola vraj fakt nervózna!

Talent herečky Florence Pughovej ocenili už aj kritici. Tento rok bola dokonca nominovaná na Oscara za výkon vo filme Malé ženy. Čoskoro však ukážu inú polohu.

09.05.2020 00:00
debata
Herečka Florence Pugh na párty pre nominovaných... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Florence Pugh na párty pre nominovaných na ocenenie Bafta. Herečka Florence Pugh na párty pre nominovaných na ocenenie Bafta.

Pughovú obsadili tvorcovia do samostatného filmu Čierna vdova o slávnej komiksovej hrdinke, ktorú najmä fanúšikovia dobre poznajú v podobe Scarlett Johanssonovej. Mladá britská herečka stvárnila vo filme jej vernú kamarátku, s ktorou absolvovala tvrdý výcvik, a spoločne sa vydávajú do akcie.

Pre magazín Elle, ktorému poskytla rozhovor, priznala Pugh, že mala obavy po obsadení do úlohy v novom akčnom komiksovom filme. „Hrám postavu, ktorú nikto predtým nevidel, ľudia o nej len čítali. Nevedela som, či ma nebudú neznášať,“ komentovala pre módny magazín herečka. Upokojil ju však fakt, že keď sa nervózna prvýkrát postavila pred fanúšikov na veľtrhu Comic-Con v San Diegu po boku Johanssonovej, aj jej slávnejšia kolegyňa mala roztrasené ruky a cítila nervozitu.

Herečka Florence Pugh na portrétovom zábere... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Florence Pugh na promo zábere Associated Press. Herečka Florence Pugh na portrétovom zábere Associated Press.

Posledné mesiace podobne ako väčšina sveta strávila blondínka v domácej izolácii. „Bola som prekvapená, aká neláskavá som voči sebe samej. Byť v karanténe mi pomohlo uvedomiť si, že nie je dôvod na to, aby som bola na seba naštvaná, ak nečítam nejakú knihu, nepíšem pesničku alebo ak si v daný deň nezacvičím,“ uviedla. „Učím samu seba nájsť radosť rovnako a tiež trochu poľaviť v týchto dlhých dňoch,“ pokračovala v odpovedi pre magazín Elle.

Vraj najviac ju za posledné týždne bavilo varenie. „Keď sa karanténa začala a veľmi rýchlo to bolo naozaj vážne, ocitla som sa v zúfalej potrebe niečo krájať. Kŕmiť sa. Jesť. A všetko dookola,“ dodala s humorom 24-ročná herečka, ktorú mohli diváci vidieť aj v horore Slnovrat.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #rola #čierna vdova #Florence Pugh #karanténa

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....