Tlak a veľký stres! Charlize Theron priznala dôvod konfliktu so známym kolegom

Vzťahy medzi hereckými kolegami nemusia byť vždy idylické. A skutoční filmoví fanúšikovia si určite ešte pamätajú početné články o tom, ako sa medzi sebou neznášala Charlize Theron a Tom Hardy. Išlo len o výmysel bulváru? Vôbec nie...

14.05.2020 00:00
debata (1)
Zľava: Režisér George Miller a herci Charlize... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
George Miller a herci Charlize Theron, Tom Hardy a Nicholas Hoult Zľava: Režisér George Miller a herci Charlize Theron, Tom Hardy a Nicholas Hoult na zábere z roku 2015 v Cannes s novinkou Mad Max: Šialená jazda.

Dvojica sa v minulosti priznala k tomu, že vzťahy medzi nimi škrípali na pľaci, keď spoločne nakrúcali film Mad Max: Šialená jazda v réžii Georga Millera. Výsledok bol síce famózny, film uspel u divákov aj kritikov, no vzťah dvojice ústredných predstaviteľov bol údajne poriadne naštrbený.

V článku pre New York Times, ktorý vyšiel pred pár dňami, sa obaja herci vyjadrili k minulosti a pozerali na ňu už omnoho zhovievajšie. „Retrospektívne, vidím, že som nemala dostatok empatie skutočne pochopiť, čo musí pre neho znamenať, že vstupuje do takejto role po Melovi Gibsonovi,“ uviedla Charlize Theron na margo kolegu a jeho slávnej postavy Šialeného Maxa (role, ktorú v 80-tych rokoch preslávili práve filmy s Gibsonom).

„Myslím si, že pre môj vlastný strach sme sa uzatvárali jeden pred druhým namiesto toho, aby sme si povedali: ‚Počuj, toto je desivé pre teba a je to desivé aj pre mňa. Buďme jeden k druhému milí‘,“ pokračovala Charlize Theron, podľa ktorej celá nakrúcanie filmu bolo podriadené emócii strachu. Málokto zo zainteresovaných mal totiž za sebou taký emocionálne, ale najmä fyzicky náročný projekt.

Aj britský rodák Hardy sa pre New York Times vyjadril, že šli hlavami proti sebe s hollywoodskou kolegyňou najmä pre obrovský tlak, ktorý bol na ich pleciach. „Tlak na nás oboch bol v tej chvíli neuveriteľný, ohlušujúci. Potrebovala vo mne lepšieho, možno aj skúsenejšieho partnera. Také niečo sa nedá sfalšovať. Ale myslím si, že možno dnes, keď som starší a škaredší, by som zvládol takú výzvu lepšie,“ pridal svoje vyjadrenie Hardy.

Film mal svetovú premiéru na festivale v Cannes presne pred piatimi rokmi. Začalo sa špekulovať aj o tom, že vznikne pokračovanie. Postavu Furiosy, ktorú stvárnila Theron, by však údajne mohla stvárniť americká herečka Anya Taylor Joy. O tom, či by sa v postave Šialeného Maxa vrátil práve Tom Hardy, sa vraj stále nerozhodlo.

Záber z 25. mája 1976: Herečka Jodie Foster a...
Záber z 11. mája 1962: Herečka Natalie Wood...
+22Záber z 21. mája 1982: Herci (zľava) Klaus...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #film #Charlize Theron #hnev #Tom Hardy #Mad Max: Šialená jazda

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...