Sexy policajtky Alba a Union dostali novú šancu! Očaria ďalšie milióny divákov?

Hoci herečku Jessicu Albu v posledných rokoch vnímal svet najmä ako podnikateľku s vlastnou kozmetickou líniou a jej kolegyňu Gabrielle Unionovú zase ako porotkyňu talentovej šou, spojila ich práve televízia.

15.05.2020 00:00
Záber zo seriálu L.A.'s Finest, v ktorom hlavné... Foto: ,
Záber zo seriálu L.A.'s Finest, v ktorom hlavné úlohy stvárnila Gabrielle Union (vľavo) a Jessica Alba.
debata

Reč je o projekte L.A.Finest, krimi-seriáli, v ktorom si dvojica populárnych amerických osobností zahrala ústredné duo policajných vyšetrovateliek. Seriál vznikol pre televíznu stanicu Spectrum a po úspechu prvej série sa dočkal aj nových častí, ktoré by mali mať premiéru v lete.

Dvojici hviezd a celému projektu sa však podarilo aj čosi iné. A trošku v tom zohrala úlohu televízna kríza okolo koronavírusu. Vzhľadom na karanténne opatrenia sa pozastavila produkcia väčšiny nových seriálov a tak sa museli televízie uchýliť aj k hľadaniu nového obsahu.

Jedna z najväčších amerických staníc, FOX, sa rozhodla staviť karty práve na Jessicu Albu a Gabrielle Unionovú. S televíznym projektom L.A.Finest sa tak dostanú k omnoho väčšiemu počtu divákov než by si kedy pomysleli.

„Každá cesta, po ktorej som sa v mojom živote vydala, bola náhodná a atypická. Som nadšená, že sme dostali takúto príležitosť, tak poďme na to,“ komentovala na svojom Twitteri rozhodnutie FOX-u herečka a moderátorka Gabrielle Union.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Jessica Alba #Gabrielle Union

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....