Anne Hathaway prezradila: Tomuto mužovi vďačím za svoju kariéru

Dnes patrí Oscarom ovenčená Anne Hathaway k áčkovým hviezdam Hollywoodu.

15.05.2020 00:00
Anne Hathaway Foto:
Herečka Anne Hathaway.
debata

Aj ona však nejako začať musela a pri týchto krokoch mala veľké šťastie. Ako opísala 37-ročná herečka v televíznom špeciáli s názvom „The Happy Days of Garry Marshall“, bol to práve režisér Garry Marshall, ktorý jej dal prvú veľkú šancu. Ona mu tak vďačí za svoju kariéru, ako prezradila.

V roku 2001 ju slávny režisér, ktorý zomrel v roku 2016 a okrem iného je podpísaný aj pod filmy ako Pretty Woman, Frankie a Johnny či Nevesta na úteku, obsadil do hlavnej úlohy filmu Denník princeznej. Anne Hathaway mala v tom čase sladkých osemnásť a film z nej razom urobil hviezdu. O tri roky nasledovalo jeho pokračovanie.

Herečka si na kasting do komédie zaspomínala takto: „Prišla som na konkurz, poobzerala som sa okolo seba a bolo tam veľa mladých herečiek – poznala som všetky. Boli známe. A potom som tu bola ja, nikto a vošla som dnu,“ povedala pred kamerami.

Garry Marshall ukázal dievčatá, ktoré sa o rolu ucházali, svojim vnučkám, Lily a Charlotte so slovami, ktorá by podĺľa nich mala byť princeznou. Malé dievčatá mu poradili práve Anne, pretože mala podľa ich slov „najlepšie princeznovské vlasy“. Ako Hathaway uviedla, práve Marshallovi vďačí za veľa a práve on stojí za jej rozbehnutou kariérou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #Denník princeznej

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...