Hľadá sa Harry a Meghan! Bude to ťažké, zúri pandémia

Televízia Lifetime pripravuje v poradí tretí film o kráľovskom páre.

15.05.2020 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata

O živote princa Harryho a vojvodkyni Meghan už v produkcii televízie Lifetime vznikli dva filmy – Harry & Meghan: A Royal Romance a Harry & Meghan: Becoming Royal. Aktuálne je v pláne tretí film zobrazujúci život kráľovského páru. Ako inak, bude zobrazovať turbulentné obdobie „Megxitu“ a jeho názov znie „Harry & Meghan: Escaping the Palace“.

Ako uvádza TVLine, diváci budú môcť sledovať filmový príbeh od narodenia syna Archieho až po kontroverzné rozhodnutie Harryho a Meghan dať zbohom kráľovskej rodine a ich útek do Kanady a USA. Zatiaľ však nie je známe, ktorí herci stvárnia v prudukcii televízie Lifetime princa Harryho a Meghan. Podľa „Daily Mail“ sa kasting na úlohy ešte neuskutočnil a produkcia snímky sa môže opozdiť práve pre pandémiu. Hlavní predstavitelia sa tak ešte len hľadajú.

V snímke z roku 2019 Harry & Meghan: Becoming Royal si dvojicu zahrali herci Tiffany Smith a Charlie Field. V snímke z roku 2018 Harry & Meghan: A Royal Romance si hlavné postavy zahrali Parisa Fitz-Henley a Murray Fraser.

Hlasy filmovému princovi Harrymu a Meghan v snímke Harry & Meghan: A Royal Romance prepožičala herecká dvojica Marek Fašiang a Janka Lieskovská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....