Tehotná a celkom nahá! Je to jasné, aj Katy Perry patrí do tohto zoznamu...

Nielen Dominika Cibulková alebo Mirka Partlová majú potrebu v tehotenstve odhaliť svoje krivky. Speváčka Katy Perry tak urobila tiež.

16.05.2020 00:00
Orlando Bloom vzal na premiéru svoju priateľku... Foto: ,
Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom na archívnom zábere.
debata

Americká popová hviezda, ktorá sa tento rok stane matkou prvýkrát, zverejnila novú skladbu Daisies a vo videoklipe k nej odhalila takmer všetko. Kamera zachytáva rozmazaným záberom Perryovú v Evinom rúchu so šťastným úsmevom na tvári.

„Napísala som túto pesničku pred pár mesiacmi ako výzvu zostať verná kurzu, ktorý ste si vytýčili bez ohľadu na to, čo si myslia iní,“ napísala Perry na Twitteri pri premiére novinky. „Momentálne nadobudla pesnička pre mňa nový význam, vo svetle toho, čo celý svet očakáva,“ doplnila tiež.

Tridsaťpäťročná hviezda, ktorá svojho prvého potomka čaká s hercom Orlandom Bloomom, plánuje vydať tento rok nový štúdiový album. Stať by sa tak malo v auguste. Očakávať však, že by v rámci materskej dovolenky vyrazila na koncertné turné, asi nemožno.

Speváčka sa však nevyhýba príležitostiam predstaviť svoju novú hudbu. Napríklad skladbu Daisies zaspievala naživo v piatok v rámci streamu Amazon Music. V nedeľu vraj zaznie v jej podaní aj v rámci šou American Idol, kde je členkou poroty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Katy Perry #skladba #tehotné hviezdy

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...