Podvodníčka či bohatá dedička? Zopakuje Kidman úspech seriálu Veľké malé klamstvá?

Austrálska rodáčka Nicole Kidman už dostala Emmy za svoju rolu v sérii Veľké malé klamstvá. Držiteľka Oscara teraz plánuje ďalší seriálový projekt.

17.05.2020 11:00
Nicole Kidman Foto: ,
Nicole Kidman počas udeľovania Producers Guild Awards v Hollywoode v modeli J Mendel.
debata

Nicole Kidman (52) je hlavnou hereckou hviezdou a zároveň producentkou ďalšej mini série. Hviezda zo série HBO nakrúca adaptáciu románu „Pretty Things“ pre Amazon. Oznámila to americká spisovateľka Janelle Brown, autorka románu Pretty Things. Podľa stránky „Hollywood Reporter“ by sa réžie mal ujať 43-ročná Reed Morano, ktorá má nakonte filmy ako Lepšie neskoro, ako nikdy či seriál Rozvod, v hlavnej úlohe so Sarah Jessica Parker.

Príbeh sa točí okolo dvoch šikovných, ale veľmi odlišných žien – podvodníčky a bohatej dedičky, ktorých cesty sa nebezpečne prepletú. Ktorú z úloh stvárni Kidman zatiaľ známe nie je. Kidman a jej produkčná spoločnosť Blossom Films začali so spoločnosťou Amazon o možnej spoluprácu pri tvorbe filmov a seriálov rokovať už v roku 2018.

O tom, kedy by sa mal projekt, ktorého je Kidman aj spoluproducentkou začať nakrúcať, sa zatiaľ mlčí, keďže podobne, ako iné produkcie, aj túto ovplyvnila zúriaca pandémia vo svete. Naposledy sme tak Kidman videli vo filme Bombshell, v ktorom si zahrala spolu s kolegyňami ako Charlize Theron či Margot Robbie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Veľké malé klamstvá

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...