Divoký život Kataríny Veľkej? Seriál už vyzliekol donaha Elle Fanningovú

V priebehu roka vznikol už ďalší seriálový projekt, ktorý sa zaoberá životom slávnej ruskej panovníčky Kataríny Veľkej. Herečky, ktoré ju stvárnili, však nemôžu byť odlišnejšie.

18.05.2020 00:00
debata
Elle Fanning na premiére filmu  "The... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Elle Fanning Elle Fanning na premiére filmu "The Roads Not Taken" počas Berlinale.

Pred pár mesiacmi mala premiéru miniséria, v ktorej slávnu cárovnú stvárnila britská herečka Helen Mirren. Za svoj výkon získala niekoľko nominácií na ceny a pochvaly kritikov. Len pred pár dňami mala však premiéru iná „story“. Život mladej a ambicióznej Kataríny, ktorá je však zároveň romantičkou a musí sa vydať do dohodnutého manželstva s cárom Petrom.

Tvorcovia zverili hlavnú ženskú úlohu jednému z najväčších talentov súčasnej kinematografie – herečke Elle Fanningovej. Mladšia z dua talentovaných sestier priznala ešte pred premiérou, že o Kataríne Veľkej toho veľa nevedela. Teda niečo predsa a nie je na to hrdá. „Počula som o nej len ten príbeh o sexe s koňom, čo je extrémne smutné,“ uviedla na margo jedného z mýtov, ktorý sa šíril o smrti veľkej panovníčky. Vraj umrela počas súlože s koňom.

„Ale prišla som, aby som sa naučila, že bola v podstate feministickou ikonou a do Ruska priniesla vzdelanie ženám a umenie a vedu. Urobila skutočne výnimočné veci,“ komentovala pre médiá Elle Fanning.

V jednej z prvých epizód, ktoré mali premiéru na streamovacej platforme Hulu (seriál Great sa premieta aj na HBO), sa mladučká blondínka dočkala aj nahej scény. Konieckoncov, tvorcovia sa nejako museli popasovať aj s informáciami o povesti Kataríny Veľkej ako náruživej milenky, ba pre niekoho dokonca nymfomaniačky.

Výsledný mix, ktorý zatiaľ mohli diváci vidieť, však získal samé pozitívne ohlasy. Divácke aj od kritikov. „Za dlhú dobu je to asi to najlepšie, čo môžete vidieť na Hulu,“ objavilo sa napríklad na internete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Elle Fanning #nahá scéna #Katarína Veľká

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...