Stala sa z nej Bond-girl, ale... Na konkurze sa mala prechádzať v tangách

Rosamund Pike si zaspomínala na konkurz do bondovky Dnes neumieraj.

21.05.2020 00:00
Rosamund Pike Foto: ,
Herečka Rosamund Pike.
debata

39-ročná blondínka opísala, ako bola na konkurze požiadaná, nech zhodí šaty a poprechádza sa v spodnej bielizni. A hoci mala v tom čase iba 21 rokov a veľmi chcela rolu po boku Piercea Brosnanana získať, nebola ochotná ukázať tak veľa zo svojho tela.

Svoje pocity a zážitky z kastingu opísala pre reláciu „Audible Sessions“ (Amazon). Bola požiadaná, aby mala na konkurze oblečené tangá a sexi šaty – tie jej mali spadnúť a ona mala zostať len v spodnej bielizni. Ona sa však rozhodla inak a zvolila večerné šaty svojej matky. Keď sa takto vystrojená ukázala kostýmovému dizajnérovi filmu, údajne stratil reč. „Neviem, kde sa vo mne, ako 21-ročnej, objavilo toľko sebavedomia,“ prezradila hviezda.

Kostymér na jej voľbu povedal: „Sú to nádherné večerné šaty, pre v bondovkách uprednostňujeme niečo iné.“ Následne jej podal trblietavé sexi šaty, ktoré toho dosť odhaľovali. Ako priznala, obliekla si ich na jeho žiadosť, ale „spadnúť“ z tela pred kastingovou porotou ich nenechala.

Rolu Bond-girl Mirandy Frostovej napokon krásna Rosamund Pike získala a ako ešte zdôraznila, počas nakrúcania sa cítila príjemne. „Ak sa obzriem späť, na pľace nebol jediný moment počas nakrúcania, kedy by som sa cítila zle.“ Práve rola Bond-girl bola jej vstupenkou do sveta veľkých rolí, v roku 2015 získala slávna Britka aj nomináciu na Oscara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rosamund Pike #Dnes neumieraj

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...