Záchvaty paniky ma takmer odradili od herectva, prezradil Chris Evans

Dnes je jednou z najväčších amerických filmových hviezd. Dokáže hrať v komiksovom hite, ale aj nezávislom filme. U herca Chrisa Evansa to však nebolo vždy jednoduché.

29.05.2020 11:00
debata
Herec Chris Evans na filmovom festivale v Toronte. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Chris Evans na filmovom festivale v Toronte. Herec Chris Evans na filmovom festivale v Toronte.

Nedávno 38-ročný predstaviteľ Kapitána Ameriku prezradil v rozhovore v rámci podcastu, že kedysi mával záchvaty paniky priamo na pľaci. Bol presvedčený, že nedokáže nakrútiť dobrý film. „Bolo také obdobie, keď som si začínal myslieť ‚Chlape, ty nedokážeš urobiť dobrý film…Neviem, čo to má byť. Netuším, koľko šancí ešte musím dostať.‘,“ zaspomínal si Evans.

Hoci napríklad v roku 2007 účinkoval v sci-fi Sunshine, ktoré zožalo aj pochvalné kritiky, jeho úspechy na tomto poli akoby si nikto nevšímal. Verejnosť ho mala zaškatuľkovaného ako béčkového herca v nie práve úspešných snímkach. Prvýkrát vraj dostal krátky záchvat paniky v roku 2010 pri nakrúcaní filmu Puncture.

„Skutočne som si začal myslieť, že toto povolenie nie je pre mňa tá správna vec. Zdalo sa mi, že sa necítim byť v poriadku tak, ako by som mal,“ opísal svoje stavy Evans. Až potom prišla rola Kapitána Ameriku a s ňou okrem ďalších filmov v rámci marvelovského univerza aj ďalšie filmové príležitosti.

Naposledy napríklad Evans zaujal v krimi-komédii Na nože!, ktorá sa dočkala nielen pozitívnej diváckej odozvy, ale aj nadšených ohlasov od kritiky.

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #Chris Evans #záchvat paniky

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...