Návrat Priateľov na obrazovky? Phoebe má jasno, už sa vraj nevie dočkať...

Špekulovalo sa o tom roky. A keď sa už zdalo, že sa veľký televízny návrat uskutoční, vždy do toho niečo prišlo. Priatelia však dostanú šancu tento rok, z leta sa termín presunul na jeseň.

29.05.2020 00:00
Lisa Kudrow Foto: ,
Lisa Kudrow na udeľovaní cien Marka Twaina.
debata

Reč je, samozrejme, o špeciálnom televíznom projekte, ktorý by mal byť televíznym návratom hrdinov jedného z najslávnejších seriálov histórie – Priateľov. Šestica kolegov, ktorá lákala kedysi k obrazovkám milióny divákov, si po skončení seriálu budovala vlastné kariéry.

Podarilo sa napríklad Jennifer Anistonovej či Courteney Coxovej. Každého zo zostavy hercov, ktorú tvoria ešte okrem dvojice menovaných aj Lida Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc a Matthew Perry, si však svet navždy bude spájať s ich postavou v Priateľoch. Dostať teda celú zostavu späť pred kamery bolo snom naozaj nejedného televízneho producenta.

Výsledok by sa mal objaviť už čoskoro v rámci televízneho „špeciálu“ na obrazovkách HBO Max. „Neviem sa dočkať, keď sa to stane,“ uviedla v rozhovore pre ET.com herečka Lida Kudrow.

Predstaviteľka Phoebe Buffayovej tiež prezradila, čo ju na novom projekte teší vôbec najviac. „Všetkých šesť nás nebolo v jednej miestnosti pred televíznymi divákmi skoro 25 rokov a len raz za pár rokov sme sa stretli v súkromí na nejakej privátnej večeri. Takže si viem predstaviť, čo to bude. Bude to zábava. Myslím, fakt poriadna zábava,“ komentovala v interview dnes 56-ročná herečka.

Napriek jej nadšeniu, ktoré ako jedna zo zainteresovaných zdieľala pre médiá, si však na projekt diváci budú musieť počkať. Pôvodne mal totiž „priateľský“ špeciál zamieriť na obrazovky už v stredu 27. mája, keď odštartoval svoje vysielanie HBO Max (viac čítajte tu).

V polovici mája však producent a režisér Kevin Bright prezradil, že tvorcovia čakajú na lepšie podmienky. „Cítime, že tento špeciál by sa mal odohrávať pred divákmi, pred publikom. Dúfame, že sa nám ho podarí dokončiť do Dňa vďakyvzdania (26. november) a niekedy v tom čase by sa mal projekt objaviť aj na HBO Max.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #návrat #priatelia #Lisa Kudrow

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...