Bagárová už porodila, Pagáčovej sa pýtali na bábätko! Tá otázka ju fakt vzala...

Speváčka a porotkyňa Superstar Monika Bagárová priviedla v stredu na svet zdravú dcérku. Otázky o tehotenstve však nedávno dostala aj jej porotcovská kolegyňa. A veľmi ju nepotešila.

28.05.2020 00:00
debata
Herečka a porotkyňa zo šou Superstar Patricie... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Patrície Pagáčová Herečka a porotkyňa zo šou Superstar Patricie Pagáčová.

Česká herečka Patricie Pagáčová, ktorá tiež rozhoduje o budúcej speváckej hviezde, sa po poslednom živom prenose z finále Superstar dočkala prekvapivých otázok od fanúšikov. Jedna z televíznych diváčok sa jej totiť opýtala, či je tehotná.

Blondínka to vzala tak trochu ako urážku. Neskôr vysvetlila, že podobné špekulácie nikoho nepotešia. „Žiadna žena nemá radosť, keď sa jej niekto opýta, či je tehotná. Naznačuje tým, že má brucho. Ten komentár som vôbec nepochopila. Nevyzerala som byť tehotná a povedať niekomu, že je tehotný, keď nie je, je proste trápne,“ uviedla dotknutá blondínka pre portál Extra.cz.

Tridsaťjedenročná speváčka nemá zatiaľ deti a s manželom sa spoločne starajú o dvoch štvornohých miláčikov – psov. „Nikdy som nebola plánovač. Pokiaľ sa tak nestane, nič sa nedeje,“ komentovala už dávnejšie pre rovnaký portál herečka Pagáčová.

Plavovlasá porotkyňa sa objaví aj v najbližšom živom finále zo štúdia v rámci speváckej šou Superstar. Zatiaľ však nie je jasné, či túto „povinnosť“ bude môcť absolvovať aj čerstvá mamička Monika Bagárová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Superstar #Patricie Pagáčová

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...