Vyzlečú ju donaha ako Machatý? Gal Gadot stvárni slávnu divu z Extázy

Jej meno bude navždy spojené s vôbec prvou nahotou na filmovom plátne a tiež s československou kinematografiou. Práve pod jej krídlami totiž vznikol film Extáza s Hedy Lamarrovou.

30.05.2020 10:00
debata (1)
Herečka Gal Gadot. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gal Gadot. Herečka Gal Gadot.

Herečke, ktorá sa stala dokonalým symbolom ženskej krásy a zvodnosti a podvolila sa prosbám režiséra Gustáva Machatého, aby sa pred kamerou vyzliekla donaha, bude venovaný aj pripravovaný seriál z produkcie Apple TV+. Novinka má zatiaľ pracovný názov Hailed a tiež skutočnú hviezdu v hlavnej úlohe.

Ako informujú americké médiá, hlavnú rolu herečky by mala stvárniť izraelská kráska Gal Gadot, predstaviteľka komiksovej Wonder Woman. Izraelská rodáčka tak stvárni jednu z ikon svetovej kinematografie, ktorá stihla utiecť z predvojnovej Európy a presadiť sa v Hollywoode. Aj tam však nakoniec jej kariéra zapadla prachom a Lamarr, viedenská rodáčka, sa z týždňa na týždeň stala nežiaducou a odmietanou.

„Seriál by mal zaznamenať neuveriteľný životný príbeh hollywoodskej glamour-girl, zachytávajúc tridsať rokov od jej úteku z predvojnovej Viedne, cez meteorický vzostup v Zlatej ére Hollywoodu až po jej pád a zneuctenie na úsvite Studenej vojny,“ píšu zástupcovia Apple TV+ v tlačových materiáloch. Malo by ísť o epický príbeh imigrantky, ktorá bola jeden čas absolútným idolom a zároveň sa neskôr stala aj obeťou.

Produkcia počíta s ôsmimi epizódami, ktoré vzniknú nepochybne so štedrým rozpočtom. Samotná Gadot sa zatiaľ k projektu vyjadruje veľmi striedmo. Či dostane v seriáli priestor aj obdobie, keď vznikala Extáza, však nie je isté, keďže tvorcovia by chceli zachytiť najmä obdobie Lamarrovej v Amerike.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Gal Gadot #Hedy Lamarr

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...