Adela a Viktor Vinczeovci v prvej línii proti korone? Budú pomáhať Slovensku!

Už najbližšiu nedeľu čaká slovenských televíznych divákov veľký charitatívny televízny večer. Pod taktovku si ho vezme manželská dvojica Adela Viczeová a Viktor Vincze.

01.06.2020 00:00
debata (1)
Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sa stanú... Foto: TV Markíza
Adela Vincezová, Viktor Vincze Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sa stanú moderátormi a sprievodcami charitatívneho večera Spolu pre Slovensko.

Projekt Spolu pre Slovensko, ktorý sa objaví na obrazovkách televízie Markíza, má byť zmesou netradičných hudobných vystúpení, vstupov známych osobností, informatívnym programom a zároveň aj projektom s výrazným benefičným rozmerom. Cieľom súvisiacej finančnej zbierky, ktorá bude prebiehať v rámci programu, bude podpora projektov a činnosti mimovládnych organizácií, zameraných na pomoc pri sanácii následkov pandémie koronavírusu u najohrozenejších skupín.

„Sme radi, že našich divákov budeme môcť potešiť týmto atraktívnym premiérovým eventom so skvelými moderátormi a výnimočnými hosťami, ktorý má zároveň silný charitatívny rozmer,“ uviedol pre médiá Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza. Aby formát pre diváka ešte zatraktívnili, v televízii Markíza povolali najobľúbenejšie moderátorské tváre. Reč je v tomto prípade o Adele Vinczeovej, ktorej bude robiť garde manžel Viktor Vincze.

Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sa stanú... Foto: TV Markíza
Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sa stanú moderátormi a sprievodcami charitatívneho večera. Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sa stanú moderátormi a sprievodcami charitatívneho večera.

„S Viktorom nebudeme až tak spolu moderovať, kde-tu sa však v programe stretneme. Skôr ide o to, že každý z nás má v rámci celého večera na starosti iné témy. Teším sa na tento projekt, myslím si, že je fajn hovoriť o tom, čo korona v našej spoločnosti odhalila, zmenila a ako môžeme všetci spoločne pomôcť,“ skonštatovala Adela Vinczeová.

Adela bude moderátorsky zastrešovať zábavnú zložku večera, známe osobnosti vyspovedá ohľadom ich skúseností s karanténou či o tom, ako v čase mimoriadnych opatrení riešili každodenné situácie. Jej manžel Viktor sa zas postará o informačnú časť večera, povedie rozhovory s lekármi či odborníkmi a predstaví konkrétne spôsoby, ako vyzbierané peniaze pomôžu ľuďom postihnutým koronakrízou.

Diváci sa v rámci programu môžu tešiť na exkluzívne vystúpenie speváka Richarda Müllera, ktorý v televíznej premiére predstaví svoj nový singel s názvom Anomália. Svoj veľký hit Spolu divákom zaspieva jeden z najúspešnejších slovenských spevákov Adam Ďurica. Unikátnosť tohto večera podčiarknu aj hudobné vystúpenia v netradičných spojeniach, aké ešte diváci nemali možnosť vidieť.

Napríklad Marián Čekovský sa predstaví spolu so svojou sestrou Ľubicou Čekovskou, speváčka Nela Pocisková vystúpi v sprievode úspešného husľového virtuóza Filipa Jančíka, líder skupiny Desmod Mário „Kuly“ Kollár si zaspieva s dosluhujúcou víťazkou SuperStar Terezou Maškovou, jej predchodkyňa Emma Drobná spojí svoje sily s jazzovou legendou Petrom Lipom, a svoje spevácke umenie predvedú aj herci Peter Brajerčík a Juraj Loj.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #charita #galavečer #TV Markíza #Viktor Vincze #Adela Vinczeová #koronavírus #Spolu pre Slovensko

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...