Novou Superstar je Barbora Piešová z Prievidze, rozplakala porotu aj seba

Slovenskí aj českí diváci v nedeľu večer spoznali novú Superstar. Víťazkou speváckej súťaže sa stala devätnásťročná Barbora Piešová z Prievidze.

01.06.2020 07:20 , aktualizované: 11:32
debata (54)
{* embed="instagram" | src="https://www.instagram.com/p/CA3ktW_Hv0d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" *}

Veľké finále patrilo hudbe a skvelým speváckym výkonom. Hoci, samozrejme, objavili sa aj také, ktoré trošku pokrivkávali. Išlo predovšetkým o horší výber skladb, spôsobujúci, že speváci nevynikli tak ako doposiaľ. To sa prihodilo polovičnému Talianovi Giovannimu Riccimu, ktorý napokon skončil na poslednom piatom mieste v zostave superfinalistov.

Víťazka súťaže Superstar Barbora Piešová.
Pätica superfinalistov zaspievala spoločne s...
+4Pätica superfinalistov súťaže Superstar -...

Počas večera zaznelo z úst superfinalistov niekoľko pesničiek. Víťazka Piešová ohúrila porotu interpretáciou skladby Milovanie v daždi, príjemne prekvapila tanečným hitom I'm so excited od Pointer Sisetrs, ale azda ešte viac záverečným songom. Išlo o skladbu Next to me z jej úvodného kastingu od kapely Imagine Dragons. Počas jej vystúpenia sa rozplakala porotkyňa Patricie Pagáčová, slzy neskrývala ani Monika Bagárová či Leoš Mareš. A samotná interpretka tiež neuniesla nápor emócií a záver skladby spievala so slzami.

zväčšiť Pätica superfinalistov súťaže Superstar -... Foto: TV Markíza
Pätica superfinalistov súťaže Superstar - zľava: Martin Schreiner, Barbora Piešová, Diana Kovaľová, Giovanni Ricci a Dominika Lukešová. Pätica superfinalistov súťaže Superstar - zľava: Martin Schreiner, Barbora Piešová, Diana Kovaľová, Giovanni Ricci a Dominika Lukešová.

„Asi poďakujem všetkým, čo sa tu o mňa starali a urobili zo mňa ženu. Všetci sú na mňa strašne dobrí a boli vždy dobrí a mne sa s nimi dobre spolupracovalo. Rovnako, ako s vami, s porotou, s kolegami a proste toto bola úžasná párty,“ komentovala svoje víťazstvo prekvapená Piešová, ktorá sa v rámci večera postupne prepracovala do TOP 3 v zostave s favorizovanou Dianou Kovaľovou a Martinom Schreinerom. Blondínka skončila strieborná a talentovaný spevák na tretej priečke.

Bola to však napokon Piešová, ktorej diváci na oboch stranách československej hranice poslali najviac z bezmála 675-tisíc hlasov. V slávnostný finálový večer však bodovali aj ďalší jej kolegovia, napríklad spomenutý Schreiner s pesničkou Žal se odkladá od Jiřího Korna či Kovaľová s pesničkou Someone you loved od Lewisa Capaldiho.

zväčšiť Dojatá Barbora Piešová počas poslednej zo...
Dojatá Barbora Piešová počas poslednej zo svojich troch súťažných skladieb. Dojatá Barbora Piešová počas poslednej zo svojich troch súťažných skladieb.

Nedeľňajšie finále, ktoré napokon moderoval člen poroty Leoš Mareš, si nenechala ujsť už spomenutá porotkyňa Monika Bagárová. A to aj napriek tomu, že len pár dní predtým priviedla na svet svoju dcérku Rumiu. Bagárová sa pripojila cez videohovor a dokonca ukázala divákom na kameru svoju čerstvo narodenú ratolesť.

© Autorské práva vyhradené

54 debata chyba
Viac na túto tému: #víťaz #Superstar #Barbora Piešová

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...