Kšeft za 100 miliónov?! Slávnu Beyoncé si vraj chcú poistiť u Disneyho

Speváčka Beyoncé nepatrí len k najväčším hudobným hviezdam súčasnosti, ale rozhodne aj najlepšie plateným. A potvrdiť by to mala aj zmluva, o ktorej sa šušká za veľkou mlákou.

12.06.2020 00:00
debata
Speváčka Beyonce na premiére filmu Leví kráľ, v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Speváčka Beyonce v kreácii Cong Tri. Speváčka Beyonce na premiére filmu Leví kráľ, v ktorom nahovorila levicu Nalu a tiež naspievala niekoľko skladieb pre film.

Hudobná diva mala podpísať kontrakt so spoločnosťou Walt Disney v hodnote 100 miliónov dolárov, píše britský denník The Sun. Podľa jeho informácií bude táto zmluva zaväzovať trojnásobnú mamu k účinkovaniu v troch projektoch filmových štúdií. Nepôjde však len o aktivity hereckého charakteru, ako to bolo v prípade remake filmu Leví kráľ, v ktorom nahovorila levicu Nalu. Najbližšie by údajne mala hviezda naspievať novú skladbu k filmu Black Panther 2.

„Beyonce je jedným z hlavných hráčov pre štúdiá Disney a je pre nich tiež perfektným reprezentantom,“ cituje The Sun zdroj z filmového prostredia. „Pracovala už s nimi na množstve projektov a teraz by si ju chceli zabezpečiť pre ďalšie,“ pokračoval zdroj.

V hre je údajne aj snaha štúdií, aby Beyoncé nahovorila sériu dokumentov určených pre streamovací kanál Disney Plus.

Hoci zmluva vraj ešte nie je definitívne uzavretá a podpísaná, podľa informátora chýbajú už len posledné drobné detaily. Speváčka a herečka, ktorá odštartovala svoju kariéru vo formácii Destiny's Child, si s ňou určite potvrdí status v zozname najlepšie platených ženských umelkýň. V tomto rebríčku má miesto už roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #zmluva #Disney

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...