Začať hrať matky vo filmoch bolo zlé rozhodnutie, vraví sexy Marisa Tomei

Zahrala si celkom atypickú Spider-manovu tetu May a najnovšie stvárňuje v komédii The King of Staten Island matku hlavného hrdinu. Aj preto prekvapia slová herečky Marise Tomei, ktoré odzneli v nedávnom rozhovore.

14.06.2020 10:00
debata
Herečka Marisa Tomei na premietaní novinky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Marisa Tomei na premietaní novinky Frankie v New Yorku. Herečka Marisa Tomei na premietaní novinky Frankie v New Yorku.

Päťdesiatpäťročná hviezda a držiteľka Oscara pre magazín Collider uviedla, že vo svojej kariére ľutuje najviac rozhodnutie začať hrať práve matky. „Skutočne ma mrzí, že som sa vybrala po tejto ceste. Viete, nahovorili ma na to, na tú zmenu – a hovorila som si, že dokážem hrať veľa vecí,“ uviedla Tomei. Samozrejme, problémom je, že často sa k nej potom ako k herečke dostáva podobný typ úloh.

„Myslím si, že každý herec a herečka má veľa rozmerov a ak je rozsah toho, čo je napísané a tvorené, obmedzený a vy chcete pracovať, urobíte, čo môžete,“ pokračovala Marisa Tomei. "Skúsila som to. Možno to nebola správna cesta, ale viete, snažím sa ju čo najlepšie využiť,“ doplnila už zhovievavejšie.

Pre Collider tiež prezradila, že stále existuje množstvo úloh, aké by si rada zahrala. „Femme fatale, v žánri noir filmu. Stále tiež verím, že existujú aj iné aspekty napríklad v romantických komédiách – také, ktoré by mi poskytli priestor. Je ich toľko, je veľa úloh – koľko žien existuje, toľko rôznych úloh môžete hrať,“ doplnila Tomei.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matka #rola #Marisa Tomei

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...