Herečka je výborná, zvládne však aj šerm? Hviezdu Thora čaká náročná rola

Filmová úloha niekedy určí hercovi otestovať svoj talent na naozaj neznámom poli. Herečka Tessa Thompson si to vyskúša na vlastnej koži.

17.06.2020 08:00
debata
Herečka Tessa Thompson v šatách z dielne Loewe. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Tessa Thompson v šatách z dielne Loewe. Herečka Tessa Thompson v šatách z dielne Loewe.

Hviezda tretieho filmu o Thorovi či zo seriálu Westworld sa už čoskoro objaví v novom filme Balestra s veľmi zaujímavým dejom. Ten sa totiž sústreďuje na osud profesionálnej šermiarky, ktorá sa síce už blíži ku koncu kariéry, no jej odhodlanie byť najlepšia ju úplne pohlcuje.

Tridsaťšesťročná Thompson si vo filme zahrá hlavnú úlohu, pričom osud jej hrdinky poriadne skomplikuje vášnivý vzťah s vlastným inštruktorom. Ten nezasiahne len do plánov na „posledné“ olynmpijské zlato, ale tiež do manželstva v skutočnom živote mimo šermiarskeho pľacu.

„Je to fascinujúci pohľad na to, aká je cena vyhrávať a akým problémom sa môžu stať naše vlastné túžby a sny, ak sebaúcta, realita a identita sú na ne úzke napojené,“ opísala vo vyhlásení pre portál Deadline samotná Thompson.

Okrem hereckého partu sa rozhodla pri snímke Balestra zhostiť aj úlohy ko-producentky. Režisérkou bude Nicole Dorsey. Thompson by mala v tesnom závese po filme Balestra začať nakrúcať aj štvrté pokračovania Thora, v ktorom sa vráti ako Valkýra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #šerm #Tessa Thompson

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....