Návrat na pľac! Jurský svet už čaká, hviezdy budú dodržiavať prísne pravidlá

Pre pandémiu koronavírusu sa zastavil svet naozaj na mnohých frontoch. Výrazne utrpel aj filmový priemysel, v ktorom bolo nutné zastaviť produkcie aj veľké premiéry, prestalo sa premietať v kinách. Svitá na lepšie časy.

18.06.2020 00:00
debata
Herečka Bryce Dallas Howard. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Bryce Dallas Howard. Herečka Bryce Dallas Howard.

Prvým filmom, na ktorom sa začne znovu pracovať na britských ostrovoch, bude pokračovanie ságy Jurský svet. Vráti sa v ňom herec Chris Pratt aj herečka Bryce Dallas Howard. Tá pre médiá prezradila, že už sa veľmi teší na návrat do práce.

„Nikdy by sme sa nevrátili späť na pľac, ak by sme sa necítili bezpečne. Ale všetkému prechádzalo veľa komunikovania, rozhovorov. Produkcia myslela naozaj na všetko,“ komentovala 39-ročná herečka.

Podľa nej sa súčasťou každodennej práce stala komunikácia medzi hercami a štábom a snaha o to, aby boli dodržané všetky bezpečnostné a zdravotné predpisy. „Nebudeme robiť kompromisy, ktoré by niekoho stáli zdravie,“ komentovala Dallas Howard. Ako informoval portál JustJared.com, hereckú dvojicu čaká po prílete do Veľkej Británie najprv povinná dvojtýždňová karanténa. Potom sa začne s nakrúcaním.

Prattova manželka Katherine Schwarzenegger, ktorá je momentálne tehotná, zostane doma v USA. Hoci termín jej pôrodu je až za pár mesiacov, nechcú nič s manželom riskovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #návrat #Jurský svet #Bryce Dallas Howard

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...