Kliky a zhyby cvičí denne, lýtka mu musia urobiť! Foxx si zahrá Mika Tysona

Za rolu jedného slávneho Afroameričana má doma už sošku Oscara. Ktohovie, možno získa aj ďalšiu. Herec Jamie Foxx sa totiž rozhodol stvárniť ďalšiu skutočnú postavu.

21.06.2020 00:00
Jamie Foxx Foto:
Herec Jamie Foxx.
debata

Americký herec potvrdil na Instagrame počas rozhovoru pre šou Catching Up, že si zahrá boxera Mika Tysona. „Áno, naozaj sa to udeje,“ vyhlásil Foxx. „Nakrúcať biografické filmy je pomerne ťažká vec. Niekedy potrebujete dvadsať rokov na to, aby ste ich vedeli urobiť. Ale v tomto prípade sa už oficiálne začína s produkciou,“ vysvetlil ďalej 52-ročný herec.

Prezradil tiež, že tvorcovia filmu plánujú využiť technológie na to, aby sa skutočne ponášal na známeho boxera. „Garantujem vám, že to bude také dobré, že ľudia pobežia za mnou na ulici a budú si pýtať odo mňa autogramy, lebo si budú myslieť, že som Mike Tyson,“ vyhlásil v internetovej talk-šou.

Foxx prezradil tiež, že už sa pár mesiacov venuje tvrdému tréningu. „Každý deň urobím 60 zhybov, 100 klikov, ale nemám poriadne svaly na lýtkach. Tam budeme musieť asi použiť protetické maskovanie,“ doplnil Foxx, ktorý v minulosti stvárnil slepého hudobníka Raya Charlesa.

Práve za túto rolu získal v roku 2005 aj sošku Oscara ako najlepší herec v hlavnej úlohe. V rovnaký rok bol dokonca nominovaný na Oscara dvakrát – aj vo vedľajšej mužskej úlohe za výkon vo filme Collateral. Tam ho však pokoril iný afroamerický herec Morgan Freeman.

debata chyba

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...