Deák dostal šancu v českom vinárskom hite! Poriadne to zamotám, sľubuje

Vo štvrtok 25. júna príde do slovenských kín komédia 3Bobule.

22.06.2020 09:00
Branislav Deák Foto:
Slovenský herec Branislav Deák (vpravo) si zahral vo filmovej novinke 3Bobule. Na snímke s Lukášom Langmajerom.
debata

V pokračovaní obľúbenej vinárskej ságy odohrávajúcej sa v okolí moravskej Pálavy sa v hlavných úlohách opäť predstavia Tereza Ramba, Kryštof Hádek a Lukáš Langmajer. Spoločnosť im tentoraz bude robiť aj slovenský herec Braňo Deák.

„Moja postava je na prvý pohľad sympatický mladík, ktorý prichádza do príbehu s úlohou pomôcť s distribúciou vína na Slovensko. Ukáže sa však, že je to veľký podvodník a poriadne to ostatným postavám skomplikuje. Ja som v skutočnosti tiež sympatický mladík, ale nikdy neintrigujem,“ povedal pobavene Deák, ktorý na nakrúcanie so zohratým tímom veľmi rád spomína.

„Mám pocit, že ma medzi seba prijali veľmi rýchlo. Hneď v prvý deň som totiž na pľac priniesol pár fliaš prosecca, ale skôr ako úplatok za rýchle prijatie do partie to bol prípitok na narodenie mojej dcéry, ktorá bola v tom čase na svete 48 hodín,“ poznamenal herec známy momentálne najmä vďaka markízackemu projektu Oteckovia.

Vo filmovej novinka 3Bobule sa Honza a Klára, ktorých môžu diváci a diváčky poznať z predchádzajúcich filmov série, stali majiteľmi vinárstva a rodičmi roztopašných dvojčat. Každodenné starosti ich ale navzájom odcudzili a v súčasnosti žijú oddelene.

Blíži sa vinobranie, rozhodujúci čas vinárskeho roka, a Honza sa za dramatických okolností stretne so svojím dávnym kumpánom Jirkou. Ten sa s nadšením pozve na návštevu, aby pomohol so zberom úrody, hoci tomu vôbec nerozumie. Celkom pritom zabudne spomenúť, že uteká pred dlhmi a že tak trocha uniesol svojho pubertálneho syna, ktorý z návštevy Moravy nie je vôbec nadšený. A aby všetkého nebolo málo, na scéne sa objaví Slovák Miro, ktorý si robí zálusk na miestne vinohrady.

debata chyba
Viac na túto tému: #vinári #film #Branislav Deák #3Bobule

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...