Demi Moore konečne späť pred kamerou! Ale čaká ju svet s pandémiou...

Posledné mesiace pútala pozornosť najmä výrokmi, ktoré médiá citovali z jej (možno až príliš) úprimných memoárov. Teraz sa vraj konečne Demi Moore dostane k pôvodnej profesii, herectvu.

27.06.2020 00:00
debata
Herečka Demi Moore na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Matt Crossick
demi moore Herečka Demi Moore na archívnom zábere.

Americká hviezda by sa mala podľa najnovších správ objaviť v trilleri pod názvom Songbird, ktorý bude produkovať známy Michael Bay. Pozornosť nepochybne vyvolá aj obsahom. Odohráva sa totiž vo svete postihnutom pandémiou, čo je nepochybne paralela s aktuálnym stavom vo svete. Dej sa však posunie o dva roky do budúcnosti, čo dáva tvorcom priestor na rozvinutie motívov strachu či izolácie.

Ako píšu zástupcovia produkčnej spoločnosti, v snímke sa dej odohráva vo svete, v ktorom vírus zmutoval a ohrozuje čoraz viac ľudí. Aj preto je nariadená prísna izolácia a mestá sa delia na štvrte, v ktorých žijú ľudia postihnutí vírusom a štvrte, v ktorých sú sústredení zdraví.

Demi Moore má stvárňovať hlavu bohatej rodiny, ktorej dcéra je zamilovaná do muža „z druhej strany“. Ten má síce zriedkavú imunitu voči chorobe rozšírenej po celom svete, ale nemá dôveru tých, ktorí sa snažia udržať z jej dosahu. Aj preto ho vraj čaká náročný súboj, mentálny, ale aj fyzický, aby sa mohol znovu stretnúť so svojou láskou.

Hoci Mooreovej rola vo filme nie je hlavná, jej fanúšikovia sa nepochybne už tešia na to, čo predvedie. Naposledy sa 57-ročná herečka objavila v nezávislej hororovej komédii Corporate Animals, kde stvárnila vysokopostavenú šéfku s kanibalistickými sklonmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #rola #filmovanie #pandémia

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...