Aniston mala Rachel z Priateľov neustále v pätách: Bojovala som s tým roky

Dnes má síce po päťdesiatke a s jednou z najslávnejších úloh kariéry je už zmierená. Ale nie vždy to bolo tak. Herečka Jennifer Aniston to priznala v nedávnom rozhovore.

26.06.2020 08:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Pre portál The Hollywood Reporter predstaviteľka Rachel Greenovej zo slávneho seriálu Priatelia prezradila, že dlho „nedokázala uniknúť Rachel a Priateľom“ a snaha urobiť to ju len vyčerpávala.

„Jednoducho sa unavíte. Nedokázala som dostať Rachel Greenovú preč, bola mi neustále v pätách a už počas seriálu som si často v duchu hovorila, prestaňte vysielať ten sk…ný sitkom,“ vyznala sa Aniston. Až po bezmála ôsmich rokoch vysielania seriálu dostala herečka príležitosť, ktorá ju vymanila z područia postavy z Priateľov.

„Bol to film Dobré dievča. V ňom som sa prvýkrát musela zbaviť akejkoľvek postavy Rachel a byť schopná prevteliť sa do niekoho, kto pre mňa nebol taká úľava,“ komentovala pre portál herečka.

„Bojovala som sama so sebou a s tým, kým som bola vo filmovom priemysle. Neustále som sa snažila dokázať, že som viac než táto postava. Ale v starnutí je obrovská sloboda, pretože vám proste prestane na tom záležať,“ doplnila ešte Aniston.

Herečka naposledy zažiarila v televíznom projekte The Morning Show, ktorý je produktom streamovacej platformy (a internetovej televízie) Apple TV+. Po jej boku sa objavila herečka Reese Witherspoon, ktorá si v seriáli Priatelia zahrala postavu Anistonovej sestry.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Jennifer Aniston #postava #priatelia

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...