Diváci utekali z kina pre sexuálne scény! Čo o nich hovorí Kravitzovej manžel?

Herca Karla Glusmana vnímajú v šoubiznise mnohí ako manžela o niečo slávnejšej herečky Zoe Kravitzovej. Ale tí, čo majú v merku nezávislú filmovú produkciu, určite neprehliadli film Love.

29.06.2020 00:00
debata
Karl Glusman a jeho manželka Zoe Kravitz na... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
NY Premiere of Hulu's "High Fidelity" Karl Glusman a jeho manželka Zoe Kravitz na premiére projektu High Fidelity.

Škandalózna snímka francúzskeho režiséra Gaspardo Noého šokovala pred pár rokmi svet explicitnými sexuálnymi scénami v 3D podobe. Z premietania dokonca niekoľko divákov odišlo, pretože záber ejakulácie na plátne pôsobil vraj až príliš živo. Teraz sa film šplhá v rebríčkoch sledovanosti na streamovacej platforme Netflix.

„Hneď v prvý deň mi Gaspar povedal, že je čas na môj detailný záber. Priblížil kameru k môjmu pásu a zaostril. Potom povedal: ‚V poriadku a teraz si daj dolu nohavice.‘ Scéna s ejakulovaním bola nakrútená hneď v prvý deň točenia. Tým sa prelomili ľady a už ma nezaskočilo vlastne nič,“ komentoval herec Glusman v rozhovore v roku 2015.

Priznal však tiež, že počas prípravy filmu Love zažil aj moment, keď chcel so všetkým skoncovať. „Šiel som do kúpeľne, aby som nabral trochu odvahy. Pozrel som sa do zrkadla a celé to vyzeralo ako scéna z filmu Hriešne noci, keď sa hlavný hrdina snaží o erekciu. Hovoril som si vtedy: ‚Čo to robíš? Toto nie si ty. Nemôžeš to urobiť, mal by si utiecť preč.‘ Rozhodne som prežil moment, keď sa moje srdce zrýchlilo a hovoril som si, že toto nakrúcanie bola jedna obrovská chyba,“ citovali po rokoch zo staršieho rozhovoru viaceré médiá Glusmana.

Po piatich rokoch sa však pozícia filmu, ktorí zvozili pod čiernu zem aj mnohí kritici, výrazne zmenila. Okrem aktuálnej popularity, ktorú zažíva, ho stále viac doceňujú aj diváci a fajnšmekri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #sexuálne scény #Karl Glusman

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....