Od sexu k randeniu! Išli by ste do novej šou seriálovej Carrie Bradshawej?

Sarah Jessica Parker (55) si ako seriálová Carrie Bradshaw užila s randením svoje.

03.07.2020 00:00
sarah jessica parker, divorce, rozvod, Foto:
Herečka Sarah Jessica Parker.
debata

V uliciach New Yorku prežívala so svojimi objavmi veselé, krásne, ale aj trápne či nepríjemné chvíle. Život single ženy si pred kamerami seriálu Sex v meste (1998–2004) jednoducho užila so všetkým, čo k nemu patrí. Ako informuje portál Deadline, slávna seriálová hviezda aktuálne pracuje na novej zoznamovacej šou v spolupráci s televíziou Lifetime, ktorej pracovný názov znie „Swipe Swap“.

O čo ide? Dvaja single ľudia sa presťahujú do bydliska toho druhého. Napríklad, dve ženy si vymenia byty a následne spoznajú obľúbené miesta tej druhej, stretnú sa s jej priateľmi, rodinou – osvoja si jej životný štýl. A práve to im môže priniesť do života aj novú lásku, keďže sa zrazu ocitnú nielen na inom mieste,ale aj v obklopení celkom nových ľudí.

S podobným námetom sa diváci stretli už aj na filmovom plátne. V roku 2006 si herečky Cameron Diaz a Kate Winslet takto vymenili svoje byty vo filme Prázdniny, odsťahovali sa a práve tento krok im obom do života priniesol nový vzťah. Ich hereckými partnermi boli Jude Law a Jack Black.

Šou „Swipe Swap“ pritom nebude prvý producentský počin Parkerovej. Túto pozíciu si už vyskúšala aj v spolupráci s televíziou HBO, kedy spoluprodukovala seriál Rozvod, v ktorom si aj zahrala hlavnú rolu. Seriál sa však s veľkým úspechom nestretol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...