Veľké prekvapenie pre divákov! Aneta Parišková sa vrátila pred kamery

Obľúbená moderátorka televízie JOJ sa po vyše dvoch mesiacoch vrátila do práce.

03.07.2020 08:10
debata (2)

Moderátorka televízie JOJ, Aneta Parišková, prekvapila divákov. Vo štvrtok sa na nich opäť usmievala z televíznej obrazovky, sadla si do štúdia hlavnej spravodajskej relácie o 19:30 ku svojmu kolegovi, Jánovi Mečiarovi. O túto radostnú udalosť sa podelila aj so svojimi fanúšikmi na facebooku, kde napísala: „Po 11 týždňoch opäť v práci. Stretnutie s mojou JOJkárskou rodinou a divákmi ma nesmierne potešilo. Túto psychoterapiu si možem dopriať len pár dní v mesiaci, keďže som závislá od počtu bielych krviniek a pokynov Doc. MUDr. Drgoňu, ktorý ma lieči. Ale som vďačná aj za tých málo dní. Ďakujem.“ Vzápätí sa jej dostalo ohromnej podpory od fanúšikov, ktorí jej posielali predovšetkým želania skorého uzdravenia.

S fanúšikmi sa podelila aj o zábery z maskérke, kde ju líčila vizážistka potom, čo si moderátorka nasadila na hlavu parochňu. Choroba ju totiž pripravila o vlasy.

Sympatická Parišková od začiatku mája zvádza boj s nádorovým ochorením, lekári jej diagnostikovali Non Hodgkinov lymfóm. Kvôli chorobe bola nútená stráviť na nemocničnom lôžku aj svoje 47. narodeniny, ktoré oslávila 26. mája.

Veľkou podporou sú jej v tomto boji traja synovia – Daniel (12), Nathan (7) a Gabriel (8), ako aj jej manžel, Miroslav Polakovič. S ním sa známa blondínka postavila minulé leto po tretí raz pred oltár. Pariškovej prvým manželom bol podnikateľ David Dočekal, druhý raz sa vydala za Kanaďana Marka Sedlmaira.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Joj #Aneta Parišková

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...