Hviezda seriálu Moja geniálna priateľka v bikinách: Už na ňu poľujú paparazzi!

Na začiatku bola kniha, z ktorej vznikla celá séria a medzinárodný čitateľský úspech. Toho sa dočkal aj televízny projekt s rovnomenným názvom Moja geniálna priateľka a z jeho hrdinov hotové hviezdy.

08.07.2020 00:00
debata (1)
Herečka Margherita Mazzucco zachytená... Foto: Blasio / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herečka Margherita Mazzucco zachytená paparazzmi na pláži. Herečka Margherita Mazzucco zachytená paparazzmi na pláži.

Jednu z hlavných postáv dvojice verných kamarátok stvárnila talianska herečka Margherita Mazzucco, ktorá pred rolou v projekte nakrúcanom pre televíziu HBO patrila medzi obyčajné tínedžerky. Teraz však jej popularita rastie aj za hranicami. A medzi paparazzmi.

Práve fotoreportéri sledovali len 16-ročnú mladú herečku a krásku, keď sa objavila v jednom z talianskych letovísk na súkromnej pláži. Spoločnosť jej robil priateľ Davide. Margherita sa na pláži objavila v jednoduchých, ale príťažlivých dvojdielnych bikinách. Stále z nej však srší viac mladosť a nevinnosť než provokatívnosť a sexepíl amerických kolegýň v rovnakom veku.

Príbeh Mazzuccoovej úspechu na obrazovke kanálu HBO znie tiež tak trošku ako z knihy. „Nepochádzam z hereckého prostredia, nechodila som do hereckej školy. Na kasting som vošla rovno z ulice, lebo som bola zvedavá a chcela som sa nejakým spôsobom vymaniť z normálnosti môjho mladého veku,“ komentovala 16-ročná predstaviteka Eleny pre News Corp Australia.

zväčšiť Herečka Margherita Mazzucco a výkonný producent... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Margherita Mazzucco a výkonný producent seriálu Moja geniálna priateľka Lorenzo Mieli na zábere z roku 2018. Herečka Margherita Mazzucco a výkonný producent seriálu Moja geniálna priateľka Lorenzo Mieli na zábere z roku 2018.

Napriek tomu, že od kritikov zožala Margherita Mazzucco (spoločne s kolegyňou Gaiou Giraceovou) oslnivé pochvaly, vraj sa stále pýta sama seba, prečo ju vlastne vybrali. Už dávnejšie prezradila, že jej plánom je normálne si dokončiť vzdelanie a nie sa vrhnúť na závratnú hereckú kariéru.

Vo februári pritom mala premiéru druhá séria projektu Moja geniálna priateľka a v pláne je už aj tretia séria. Jej premiéra zatiaľ však nie je určená.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #bikiny #paparazzi #HBO #Margherita Mazzucco

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...