Charlize Theron v marvelovskom svete? Nikdy ma nikto neoslovil, priznala

Herečka Charlize Theron je jednou z hviezd, ktorá je schopná seriózneho herectva, ale aj náročných fyzických úloh. Aj preto by nejeden fanúšik očakával, že sa objaví v niektorej z početných komiksových adaptácií.

12.07.2020 00:00
debata
Herečka Charlize Theron sa objavila na akcii v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron sa objavila na akcii v kreácii Dior. Herečka Charlize Theron sa objavila na akcii v kreácii Dior.

V nedávnom rozhovore, kde diskutovala blondínka o novom filme z produkte Netflixu The Old Guard, však prezradila pravý dôvod toho, prečo si nikdy nezahrala v žiadnej z produkcií štúdia Marvel – najväčšieho štúdia s filmovými adaptáciami slávnych komiksov.

„Nikdy za mnou nikto od nich neprišiel. Prisahám bohu, skrátka sa ku mne nič nedostalo. Neklamem vás,“ vyhlásila so smiechom v podcaste. „Ale viete čo, je to takto v poriadku. Kráčam vlastnou cestou, vytváram si vlastné príležitosti. Takže je to v poriadku,“ komentovala Theron, ktorá je divákom známa napríklad aj rolou Furiosy z apokalyptického dobrodružného filmu Mad Max: Šialená jazda.

Ten tiež vznikal čiastočne na motíve komiksu, ale hlavným autorom scenára bol filmový režisér George Miller. Ten nedávno potvrdil, že plánuje natočiť ďalší film zo sveta šialeného Maxa, no chce sa sústrediť práve na osud Furiosy. Nezahrá si ju však Theron, ale tvorcovia plánujú part obsadiť mladšou herečkou. Dej by sa mal tiež preniesť o niekoľko rokov späť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Charlize Theron #Marvel

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...