Ako nakrútiť ľúbostnú scénu počas pandémie? Použite figuríny!

Pandémia koronavírusu ovplyvnila všetky aspekty života v Spojených štátocha amerických. Jeden z najbizarnejších dopadov šírenia nákazy sa pritom v posledných dňoch dá vidieť v Los Angeles, napísal americký denník The New York Times.

15.07.2020 00:00
Záber k seriálu Krásni a bohatí. Foto:
Záber k seriálu Krásni a bohatí.
debata

Herci nekonečného seriálu Krásni a bohatí televízie CBS tam síce už začali opäť točiť, aby ale vyhoveli prísnym pravidlám, intímne scény sa natáčajú s figurínami.

Ako uviedol producent seriálu Bradley Bell, najprv skúsili zo scenára milostné scény úplne vyškrtať. Lenže zistili, že mať niekoľko desiatok dielov telenovely bez jediného bozku by bola pre divákov nuda. Navyše keď ide o seriál o romantických vzťahoch a rodinných drámach.

„Dostali sme teda nápad využiť na intímne a nemocničné scény figuríny a funguje to naozaj dobre. Natáčame to z veľkej vzdialenosti, alebo spôsobom, že si divák nevšimne, že niektoré osoby nie sú živé,“ nechal sa počuť Bell.

A ako na svojich nových neživých kolegov reagujú samotní herci? Podľa Bella najskôr filmári čelili množstvu divných pohľadov a vypočuli si otázky v štýle „naozaj to takto chcete“? Ako však dodal, všetko si objasnili a herci tak teraz mohli zažívať svoje prvé „latexové bozky“.

Ako realisticky vyzerá zapojenie neživých hercov, budú môcť diváci posúdiť už 20. júla, keď sa seriál Krásni a bohatí vracia na americké televíznej obrazovky.

Slávny seriál bol jednou z prvých televíznych relácií, ktorá sa začala nakrúcať po uvoľnení pravidiel zavedených kvôli pandémii koronavírusu. Nekonečná telenovela rozpráva o dvoch vzájomne prepletených rodinách – Forresterovcoch a Spectrovcoch – podnikajúcich v módnom priemysle. Seriál sa natáča už od roku 1987.

debata chyba
Viac na túto tému: #kamera #sex #nakrúcanie #koronavírus

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...