Mám pekného manžela, teší sa Adéla Gondíková! Ktorého má ale na mysli?

47-ročná Gondíková si zahrá v seriálovej novinke Sestričky Modrý kód rolu zdravotnej sestry Michaely.

26.07.2020 00:00
debata

Míša, Katka, Lukáš a Mery. Štyri sestričky z Nemocnice Rubava, štyri silné príbehy a množstvo osudov, ktoré môžu ovplyvniť. Milujú svoju prácu, ale majú tiež svoje rodiny, priateľov, svoje trápenia i túžby. Seriál Sestričky Modrý kód sa k divákom Prima PLUS dostane 30. augusta.

Adéla Gondíková (vľavo) v seriáli Sestričky... Foto: Prima
Adéla Gondíková Adéla Gondíková (vľavo) v seriáli Sestričky Modrý kód.

Do seriálu prichádzajú najobľúbenejšie postavy z Modrého kódu na čele so Sabinou Laurinovou v úlohe hlavnej sestry Mery. Novou posilou sa stane sympatická Adéla Gondíková ako sestrička Míša. "Som rada, že moja rola nie je iba nudná sestrička, ktorá len prepláva dielmi, tu je s jedným, tu je s druhým. Míša je ukotvená optimistická bytosť, ktorá nepokazí zábavu. Ide dosť zo mňa. Má pekného manžela, pekné dve deti a kamarátky, ktoré hrajú Sabina Laurinová a Kristýna Fejová. S dievčatami sa poznáme už od školy, a tak som rada, že scenáristi napísali Míši priateľstvo v seriáli s nimi, pretože je skutočné,“ neskrýva potešenie z úlohy zdravotnej sestry Gondíková. Jej seriálového manžela stvráňuje 41-ročný Petr Vaněk.

Adéla Gondíková v seriáli Sestričky Modrý kód s... Foto: Prima
Adéla Gondíková Adéla Gondíková v seriáli Sestričky Modrý kód s jej rodinou, manžela hrá Petr Vaněk.

47-ročná Gondíková je u našich susedov obsadzovanou seriálovou herečkou. Diváci ju poznajú zo sérií ako Krejzovci, Vraždy v kruhu či Ordinácia v ružovej záhrade. Ale z času na čas sa objaví aj vo filme, napríklad v roku 2016 si zahrala v komédii Zozn@mka. Jej manžela si pred kamerami zahral Jiří Langmajer. Práve s ním sa Gondíková minulé leto postavila pred oltár, herecká dvojica tvorí pár od roku 2011. Spoločne si zahrali aj vo filme Doktor od jezera hrochů (2010).

Adéla Gondíková (vpravo) v seriáli Sestričky... Foto: Prima, Profimedia, Pravda
Adéla Gondíková Adéla Gondíková (vpravo) v seriáli Sestričky Modrý kód s hercom Petrom Vaněkom. Vľavo s manželom, hercom Jiřím Langmajerom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adéla Gondíková

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...