Nový televízny džob pre Sarah Ferguson! Bude z nej porotkyňa v šou

60-ročná Sarah „Fergie“ Ferguson má byť porotkyňou v pripravovanej šou, ako informuje americká stránka "Deadline".

03.08.2020 00:00
Sarah Ferguson Foto: ,
Sarah Ferguson, vojvodkyňa z Yorku.
debata

Nový televízny džob pre bývalú manželku britského princa Andrewa, Sarah Ferguson? O vojvodkyni z Yorku sa hovorí ako o členke poroty novej televíznej šou poroty pre novú televíznu šou „Dancing With Horses“.

60-ročná Sarah „Fergie“ Ferguson má byť porotkyňou v pripravovanej šou, ako informuje americká stránka „Deadline“ s odvolaním sa na niekdajšiu šéfku televízie ITV a zároveň producentku novej šou, Claudiu Rosencrantzovú. Šou bude podľa jej slov podobná známej a populárnej „Dancing With The Stars“, ale partnerom súťažiaceho bude v tejto nádhernej, komplexnej a vynikajúcej šou, ako stránka cituje Rosencrantzovú, kôň.

Pilotná časť sa má nakrúcať vo Veľkej Británii práve so Sarah Fergusonovou na mieste porotcu. „Bude úžasné spolupracovať s takouto vášnivou jazdkyňou a zároveň jej ponúknuť veľký priestor v medzinárodnom programe,“ uviedla spomínaná producentka šou.

Fergie už s vystúpeniami pred kamerou isté skúsenosti má. Pre spoločnosť Universal Television moderovala vlastnú talkšou, pracovala aj ako korešpondentka britskej BBC. Ako hosť sa objavila napríklad v seriáli Priatelia, kde si zahrala samú seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #talkšou #Sarah Ferguson

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...