Krásna Theron skrytá pod maskou! Ale toto video doteraz nevidel nik

To, čo bolo realitou v našej krajine už pred pár mesiacmi, sa naplno teraz objavuje za veľkou mlákou. Aj herečka Charlize Theron dorazila na verejné podujatie, ktoré sa konalo pre jej nadáciu, s ochranou proti koronavírusu.

04.08.2020 00:00
debata
Herečka Charlize Theron na premietaní jej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na premietaní jej staršieho filmu Mad Max: Šialená jazda, ktoré sa konalo pri príležitosti charitatívnej akcie pre nadáciu Charlize Theron Africa Outreach Project.

Juhoafrická rodáčka v spoločnosti kolegu Nicholasa Houlta uviedla obnovené premietanie v jednom z drive-in kín v Los Angeles. Na programe dňa bol film Mad Max: Šialená jazda, v ktorom si Theron zahrala postavu Furiosy a celá akcia sa konala na podporu Theronovej charitatívneho projektu pomoci pre Afriku.

Slávna blondínka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Monštrum, pôsobila veľmi ležérne. Oblečené mala na sebe tričko z dielne značky Dior s nápisom „Všetci by sme mali byť feministky“, ktoré doplnila bielymi džínsami a teniskami.

Herečka Charlize Theron a jej kolega Nicholas...
Herečka Charlize Theron a jej kolega Nicholas...
+2Herečka Charlize Theron na premietaní jej...

Práve ochrana tváre, čierne rúško s dekoratívnym vzorom, však v prípade 44-ročnej hviezdy zaujalo asi najviac. Theronovej krásna tvár zostala skrytá a niekto by si mohol zavtipkovať, že herečka sa aspoň nemusela kompletne líčiť.

Film Mad Max: Šialená jazda prišiel do kín pred piatimi rokmi a Theron si pre rolu spomenutej Furiosy oholila vlasy na pár milimetrov dĺžky. Na svojom Twitteri dokonca pár hodín pred akciou zavesila krátke video z príprav na film, ktoré doposiaľ nik nevidel. V ňom sa blondínka holiacim strojčekom zbavuje svojich polodlhých kaderí. „Som skutočne nadšená, že môžeme znovu vidieť tento film na veľkom plátne,“ napísala k videu.

Herečka Charlize Theron a jej kolega Nicholas... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Drive-In Screening of "Mad Max: Fury Road" Herečka Charlize Theron a jej kolega Nicholas Hoult na premietaní jej staršieho filmu Mad Max: Šialená jazda, ktoré sa konalo pri príležitosti charitatívnej akcie pre nadáciu Charlize Theron Africa Outreach Project.

Na samotnom podujatí sa spoločne s kolegom Nicholasom Houltom venovali otázkam divákov, fanúšikov aj novinárov.

Herečka Charlize Theron oslavuje už o pár dní narodeniny, presnejšie „poljubileum“ – táto bývalá modelka sa narodila 7. augusta 1975 a dovŕši tak 45 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premietanie #Charlize Theron #Mad Max: Šialená jazda #ochranné rúško

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....