Pattinson podstúpil tvrdý tréning: Boli dni, keď som už nevedel ani chodiť

Nové filmové spracovanie slávneho príbehu o Batmanovi ešte ani poriadne nenakrútili, ale film už sprevádza množstvo očakávaní. A tiež je okolo neho plno informácií, dokonca od hlavných protagonistov.

12.08.2020 00:00
Na vyhlásení cien nechýbal ani herec Robert... Foto: ,
Herec Robert Pattinson na archívnom zábere.
debata

Tým úplne ústredným je herec Robert Pattinson, ktorý sa predstaví v postave Netopierieho muža a bude tak kráčať v šľapajách hercov ako Michael Keaton, George Clooney, Christian Bale či Ben Affleck. V rozhovore pre Irish Times však nedávno priznal, že dostať sa do „batmanovskej formy“ mu pomohol ktosi úplne iný.

Reč je o hercovi a bývalom profesionálnom športovcovi Johnovi Davidovi Washingtonovi, s ktorým si Pattinson zahral v projekte Tenet. „Keď musím na plátne utekať, takmer vždy som v scéne spoločne s Johnom Davidom. Je to bývalý hráč amerického futbalu, takže to bola asi tá najviac nefér vec na svete,“ zavtipkoval si Pattinson pre írsky portál.

„Pravdou je, že maximum cvičenie, aké robím, je obyčajná prechádzka. John dokáže behať asi celý deň,“ pokračoval Pattinson. Práve v jeho spoločnosti sa však údajne Pattinson vrhol na cvičenie a tréning.

„Vlastne to bolo dobré, pretože sa odrazu zo mňa stal celkom týpek v kondícii. Ale rozhodne to na začiatku nebolo jednoduché. Boli dni, keď som po tréningoch nedokázal ani chodiť,“ komentoval ešte hrdina ságy Twilight.

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #nakrúcanie #tréning #Batman

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...