S Tomom Cruisom pred kamerou nikto nebeží! Zmenila to až táto blondínka...

O povahe (a najmä egu) herca Toma Cruisa sa toho popísalo už naozaj dosť. Jednu novú historku pridala nedávno aj herečka Annabelle Wallis, jeho kolegňy z filmu Múmia.

16.08.2020 00:00
Herec Tom Cruise prezentoval na Comic-Cone film... Foto: ,
Herec Tom Cruise na archívnom zábere.
debata

Počas rozhovoru pre magazín The Hollywood Reporter prezradila plavovláska, že sa jej podarilo niečo, čo nie je vo filmoch s Cruisom celkom bežné. Bežala po jeho boku v jednej z akčných scén. Cruise pritom vraj nedovolí žiadnemu kolegovi, aby pri ňom utekal pred kamerou. Pri Wallisovej urobil výnimku.

„Mala som s ním utekať v jednej scéne, ale najprv povedal nie. Nikto so mnou nebeží pred kamerou, povedal mi a ja som mu odvetila, že som veľmi dobrý bežec,“ uviedla Wallis v interview. Raz si potom počas tréningových príprav na nakrúcanie počkala na Cruisa, aby videl ako beží na bežiacom páse.

„Videl ma behať a nechal scenáristov pridať tam všetky tie scény, v ktorých spoločne utekáme. Bolo to lepšie ako Oscar. Fakt som bola za to šťastná,“ komentovala britská herečka rozhodnutie svojho staršieho kolegu.

Britská herečka Annabelle Wallis na archívnej... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Annabelle Wallis Britská herečka Annabelle Wallis na archívnej snímke.

Päťdesiaosemročný Cruise je stále v špičkovej fyzickej forme, čo naposledy potvrdil v ostatnom príbehu zo série Mission: Impossible. Opäť absolvoval množstvo akčných scén bez kaskadéra a dokonca pri tom utrpel nepekné zranenie nohy. Najnovšie by do kín malo prísť pokračovanie filmu Top Gun a momentálne opäť prebieha nakrúcanie ďalšieho, už siedmeho filmu zo série Mission: Impossible.

Práce na filme prerušil ešte na jar koronavírus, tvorcovia sa presunuli z Talianska do Veľkej Británie a podujali sa nakrúcať pod prísnymi bezpečnostnými opatreniami. Zdá sa však, že sa snímke lepí smola na päty. Aj v Británii došlo totiž k nehode (explózii motocykla), pre ktorú museli zastaviť nakrúcanie a film bude mať omeškanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #Tom Cruise #scéna #Annabelle Wallis

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...