Čvančarovú Česi milujú, je na roztrhanie! Toto stihne pri dvoch malých deťoch

Česká herečka Jitka Čvančarová patrí u našich susedov medzi najvychytenejšie tváre.

19.08.2020 00:00
Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída Klasnová (v... Foto:
Herečka Jitka Čvančarová v seriáli Doktor Martin.
debata (3)

42-ročná čiernovláska ide z filmu do filmu – v roku 2019 si zahrala v dráme Pomaľované vtáča aj v komédii Román pre pokročilých. Rovnako aktívna je aj na poli seriálov, jednu z hlavných ženských rolí stvárnila v seriáli Čierne vdovy (2019), výraznú rolu stvárňovala aj v Doktorovi Martinovi. V roku 2020 vzniká nový film „Přítelkyně“ podľa scenára českej spisovateľky Báry Nesvadbovej, úlohy má aj v dvoch nových seriáloch – Kukačky a v krimi seriáli Hlava Medúzy – v tom hrá Čvančarová hlavnú ženskú rolu vyšetrovateľky. Obe série nakrúca Česká televízia.

Aktuálne sa na ňu diváci môžu tešiť v šou „Tvoje tvář má známý hlas“, ktorá na Nove štartuje už o pár dní, 5. septembra. Pre Čechov ide už o siedmu sériu obľúbenej šou. Čvančarová sa predviedla aj v prvej sérii, kedy sa zhostila úlohy porotkyne. Takisto sa už v šou ukázala ako hosť, kedy sa zmenila napríklad aj na speváčku Whitney Houston.

Jitka Čvančarová s manželom Petrom Čadkom. Foto: KVIFF
Jitka Čvančarová a Petr Čadek Jitka Čvančarová s manželom Petrom Čadkom.

Vychytená česká hviezda je dvojnásobnou mamou, nabité pracovné povinnosti tak musí zladiť so starostlivosťou o dve malé ratolesti. S manželom, tanečníkom a choreografom Petrom Čadkom, vychovávajú dcéru Elenku (8) a syna Theodora (2). Čvančarová a Čadek sa spolu postavili pred oltár v roku 2011. Zoznámili sa počas tanečnej šou StarDance, v ktorej obaja účinkovali.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jitka Čvančarová

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...