Fešák Valábik dostane v RTVS ešte viac priestoru! V akej šou ho na jeseň uvidíme?

Šou S úsmevom po Slovensku sa na jeseň vráti na obrazovky aj so svojou stálou zostavou.

20.08.2020 00:00
Boris Valábik Foto:
Boris Valábik v šou S úsmevom po Slovensku.
debata (2)

Cestovateľská štvorica Marián Čekovský, Juraj „Šoko“ Tabaček, Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková, ktorá sa pod vedením charizmatického Borisa Valábika vyberie s divákmi objavovať zaujímavé kúty Slovenska, dostane na Jednotke priestor v utorok večer.

Ale s Borisom Valábikom sa diváci stretnú aj v novinke – na televízne obrazovky sa v podobe talkšou dostane populárny podcast Boris a Brambor dvojice Borisa Valábika a Mariána Gáboríka, ktorí privítajú zaujímavých hostí. Talkšou sa bude vysielať v stredu večer.

Boris Valábik a Dominika Kavaschová v šou S... Foto: RTVS
Dominika Kavaschová Boris Valábik a Dominika Kavaschová v šou S úsmevom po Slovensku.

Na Jednotke zostáva aj obľúbená talkšou Eleny Vacvalovej a Milana Lasicu, Zlaté časy. Na jeseň pozvanie do relácie prijali napríklad Veronika Žilková, Jaromír Hanzlík, Fero Mikloško či Emma Drobná. Piatkový večer sa bude niesť v znamení zábavy, na obrazovky sa v úspešnej súťažnej šou Milujem Slovensko vracia kapitánsky tandem Adela Vinczeová a Daniel Dangl.

V sobotu si diváci spolu so známymi osobnosťami preveria vedomosti v súťažno-zábavnej šou Záhady tela s moderátorom Mariánom Miezgom. Nová séria prinesie tematické rozdelenie tímov a ich publika. Proti sebe si tak zasúťažia napríklad kuchári a hokejisti, boxeristi a tanečníci, či motorkári a členovia filharmónie. Sobotný večer bude o 21:20 h. pokračovať premiérovými epizódami relácie Neskoro večer s Petrom Marcinom a jeho hosťami.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #S úsmevom po Slovensku

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...