Sympatickej Eme a uletenej Sise z Oteckov ide karta! Od jesene sú aj u konkurencie

Janu Kovalčíkovú a Dominiku Kavaschovú budeme môcť okrem Markízy vidieť od septembra aj na obrazovke RTVS.

21.08.2020 00:00
Jana Kovalčíková Foto:
Jana Kovalčíková v šou S úsmevom po Slovensku.
debata

Jana Kovalčíková (29) sa v seriáli Oteckovia na Markíze doslova udomácnila. Ako právnička Ema, "pravá ruka“ Alexa, ktorého stvráňuje Braňo Deák, je jeho súčasťou od začiatku. Seriál však zasiahla pandémia a tak sa fanúšikovia s obľúbenými psotavami museli rozlúčiť 1. apríla, kedy Markíza odvysielala poslednú predpripravenú epizódu. Začiatkom jesene sa však Oteckovia na obrazovky vrátia a s nimi aj Kovalčíková.

Boris Valábik a Dominika Kavaschová v šou S... Foto: RTVS
Dominika Kavaschová Boris Valábik a Dominika Kavaschová v šou S úsmevom po Slovensku.

Ale sympatickú hnedovlásku bude možné vidieť aj na obrazovke RTVS. Jednotka zaradila do vysielania novú sériu cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku. A jej stálou súčasťou je aj Kovalčíková. Cestovateľská štvorica v zložení Marián Čekovský, Juraj „Šoko“ Tabaček, Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková, ktorá sa pod vedením Borisa Valábika vyberie s divákmi opäť objavovať zaujímavé kúty Slovenska, dostane na Jednotke priestor v utorok večer.

Rovnako sa v oboch projektoch, Oteckoch aj v šou S úsmevom po Slovensku, bude na jeseň objavovať aj ďalšia pekná hnedovláska, herečka Dominika Kavaschová (31). Tá stvárňuje v markizáckom seriáli postavu uletenej Sisy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...