Aniston priznala: Bolo to ako 20 rokov terapie vtesnaných do desiatich epizód

Úspešný seriál "The Morning Show" nebol pre Anistonovú len "obyčajnou" prácou.

21.08.2020 00:00
the morning show, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Aniston v seriáli The Morning Show.
debata

Úspešný seriál „The Morning Show“, v ktorom si zahrali hlavné úlohy Jennifer Aniston, Reese Whitherspoon a Steve Carell, sa dočkal ohromnej popularity u divákov Apple TV+. Seriál vyniesol Anistonovej aj nomináciu na cenu Emmy v kategórii „herečka v kategórii dráma“. Sošky sa rozdajú 20. septembra.

51-ročná Anistonová nedá na seriál a ani ľudí, ktorí sa podieľali na jeho vzniku dopustiť, čo už pár razy zverejnila na svojom Instagrame. Aktuálne v rozhovore pre „Los Angeles Times“ seriál opísala ako terapiu, ktorú vďaka nemu podstúpila na vlastnej koži.

Vďaka desiatim epizódam musela čeliť svojim vlastným zážitkom z minulosti, čo prirovnala k návšteve terapeutky, aby jej sňala obrovské bremeno z pliec. Opísala, že počas čítania scenára sa cítila tak, akoby jej niekto konečne odvalil z pliec obrovský balvan. „Bolo to ako 20 rokov terapie zabalených do desiatich epizód,“ opísala v spomínanom rozhovore.

V seriáli Aniston stvárňuje postavu úspešnej televíznej moderátorky Alex Levy, ktorá bojuje o to, aby sa udržala na kariérnom vrchole, pričom jej osobný život sa stáva „predmetom verejnej kontroly“. Vzhľadom na fakt, že Jennifer Aniston patrí k najsledovanejším herečkám sveta, mohla tak do úlohy preniesť aj svoj osobný pohľad na takýto život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #The Morning Show

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...