Mikla by mal moderovať hitparádu XXL

Kontroverzný finalista SuperStar Robo Mikla, ktorý v šiestom kole súťaže odstúpil po dohode s verejnoprávnou televíziou, sa možno už čoskoro vráti práve na obrazovky STV. Vedenie televízie momentálne rokuje so zastupiteľskou agentúrou Scream Artist Managment o tom, či Robo Mikla bude moderovať hitparádu XXL.

13.05.2005 09:43
debata

„Áno, potvrdzujem, že sa snažíme dohodnúť s Robom na tejto práci,“ uviedol pre nás člen manažmentu STV Branislav Zahradník. „Každý, kto videl aspoň jeden koncert SuperStar, pochopí, že Mikla je pre mladých ľudí fenomén a my by sme ho radi získali ako moderátora do relácie, ktorá je určená mladým. Bol by to skvelý ťah,“ dodal Zahradník.

Bližšie informácie o výške honoráru či podrobnostiach zmluvy s Miklom však Zahradník neuviedol. „Zverejňovať akékoľvek ďalšie podrobnosti je zbytočné, keďže k dohode zatiaľ nedošlo,“ tvrdí člen manažmentu STV.

V Miklovom prípade sa však ponúka otázka, či nemá STV strach, že by jeho príchod mohol byť dvojsečnou zbraňou pre popularitu už aj tak dosť kritizovaného verejnoprávne­ho média. Pred dvoma mesiacmi totiž samotní zástupcovia Slovenskej televízie rokovali s Miklom a dohodli sa s ním na odstupe z megaúspešnej šou Slovensko hľadá SuperStar.

„My nebudeme zbytočne moralizovať. Okrem toho máme správy o tom, že Robovo správanie v posledných týždňoch nesie znaky skutočného profesionálneho prístupu. Ak sa spolu dohodneme, tak určite za podmienok, ktoré budú obsahovať sankcie v prípade opätovného Robovho správania, ktoré bolo predmetom našej kritiky v minulosti,“ vysvetlil člen manažmentu.

Reláciu XXL, ktorú možno už čoskoro začne moderovať rebel Mikla, však doteraz uvádza niekdajšia detská hviezda Petra Jurinová. Čo plánuje urobiť verejnoprávna televízia s ňou? „Petra je takpovediac Slovenskou televíziou vychovaná moderátorka, takže aj v prípade, ak sa dohodneme na moderátorskej zmene, budeme s ňou spolupracovať naďalej,“ objasnil Zahradník budúcnosť tváre televíznej hitparády. „Mladých moderátorov, ktorí sú obľúbení, je stále na Slovensku nedostatok a tak určite s Petrou neukončíme našu spoluprácu,“ dodal na záver nášho rozhovoru.

debata chyba

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...