Zarastená tvár, vrásky okolo očí! Ale za oslávencom Brandonom Walshom by ste sa veru otočili

Kto by ho nemiloval? Jasonovi Priestleymu patrili 90-te roky, kedy ho preslávil seriál Beverly Hills 902 10.

28.08.2020 14:00
Jason Priestley Foto:
Jason Priestley a jeho manželka Naomi Lowde-Priestley na zábere z februára 2020.
debata

V piatok, 28. augusta, oslavuje herec Jason Priestley 51 rokov, ale pohľady žien dokáže pritiahnuť stále! Je z neho neskutočný sympaťák.

S hereckou kariérou začal Priestley už ako dieťa – v reklamných šotoch. Pred kamerou sa objavil prvýkrát v roku 1986 a potom hral väčšinou v televíznych seriáloch. Zlom v jeho kariére nastal v roku 1990, kedy získal rolu v seriáli Beverly Hills 90210. Populárny seriál, ktorý sa opakovane vysielal aj na Slovensku, sa natáčal v rokoch 1990 až 2000. Pôvodne sledoval osudy stredoškolákov z bohatých rodín v kalifornskej luxusnej štvrti Beverly Hills , neskôr zachytával ich príbehy počas vysokoškolských štúdií aj po vstupe do života dospelých. Brenda a Brandon Walshovci, Kelly, Dylan, David, Donna či Steve so všetkými svojimi problémami sa tak v deväťdesiatych rokoch stali „súčasťou“ domácností po celom svete.

Priestley žije pokojným rodinným životom s manželkou, vizážistkou Naomi Lowde-Priestley, ktorú si vzal v roku 2005. Spoločne vychovávajú dve deti – dcéru Avu (13) a syna Dashiella (11). Aj o rodinné zábery sa delí so svojimi fanúšikmi na Instagrame, ktorých má vyše 600 000.

A hoci sa 51-ročnému hercovi tieň Brandona Walsha nikdy prekročiť nepodarilo a úspechu sa nedočkal ani projekt BH 902 10 (6-dielna miniséria, 2019), ktorý musela televízia FOX stopnúť pre nezáujem po prvej sérii, spokojný život v Los Angeles si užíva aj napriek tomu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #Jason Priestley

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....