Milujete vychytávky všetkého druhu? Obľúbený kutil Láďa Hruška sa opäť hlási z obrazovky

Seriózny poradca aj ľudový kutil Láďa Hruška oslávi so svojou reláciou túto sezónu už piate narodeniny!

03.09.2020 00:00
Láďa Hruška Foto:
Vychytávky Ládi Hrušky - program pre všetkých kutilov.
debata

Jeho vychytávky divákom uľahčujú život. Poradí, zoženie, vyskúša, vymyslí, predvedie, ušetrí, uvarí.

Hlavnou náplňou programu je po celú dobu vysielania široké spektrum reportáží, v ktorých Láďa radí či prezentuje nápady a navštevuje šikovných ľudí. Nechýbajú ani recepty. Témy jednotlivých príspevkov reflektujú ročné obdobie, obľúbené sú aj pravidelné rubriky. Prvé tematické diely čakajú divákov hneď na začiatku novej sezóny v septembri. Vysielanie začne špeciálom z Moravy, pretože nielen tam bude práve prebiehať vinobranie. Láďa divákom poradí recept na vyprošťovák a ukáže, ako si vyrobiť vinotéku zo starého šuplíku aj svietnik z korkov od vína. Samozrejme príde aj recept na vychytaný hroznový sirup.

Novinkou jesennej sezóny bude rubrika Pošta pre Láďu, v ktorej Láďa ukazuje fotky od divákov – čo zaujímavé vyrobili alebo uvarili a tiež prečíta ich správy a odkazy. Diváci tak majú šancu pochváliť sa svojimi výtvormi priamo vo vysielaní.

„Ani nemôžem uveriť, že je to už päť rokov, čo sme s Vychytávkami začali. Za tú dobu sme natočili cez 160 reportáží, navštívili vyše 600 ľudí a celkovo natočili takmer 700 hodín materiálu. Námetov, nápadov a receptov, ktoré nám diváci posielajú je toľko, že ich ani nespočítam. A som za túto vernosť a nadšenie veľmi vďačný,“ približuje päť rokov s reláciou jej moderátor Láďa Hruška.

Zaujímavosti o relácii:

  • Vysielanie začalo v septembri 2015, od tej doby sa natočilo 169 dielov.
  • Natáčanie jedného dielu trvá priemerne tri dni. Z každého natáčacieho dňa privezie štáb približne tri hodiny obrazového materiálu.
  • Za dobu nakrúcania navštívil štáb cez 600 českých a slovenských majstrov a šikovných ľudí.
  • V každom dieli je pre divákov pripravený jeden Láďov recept. Celkom ich pred kamerou uvaril 169. V skutočnosti ich však bolo niekoľkonásobne viac, pretože Láďa všetky recepty dopredu skúša a až potom ich ponúka divákom.

Premiérová epizóda Vychytávok Ládi Hrušky mieri k divákom v nedeľu, 6. septembra o 12.25 h na kanáli Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vychytávky Ládi Hrušky

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....