Bleskové striedanie krások v Slunečnej! Táto kočka nahradila tehotnú Veroniku Arichtevu

Česká herečka Eva Josefíková sa divákom predstavila ako nová Denisa Kánská v seriáli Slunečná.

06.09.2020 00:00
debata

Jej angažmán do seriálu bolo rýchle, a tak trochu za neštandardných podmienok. Vtedy panoval núdzový stav a Česko bolo v karanténe. Herečka Eva Josefíková takmer zo dňa na deň nahradila tehotnú Veroniku Arichtevu, ktorá až doteraz hrala postavu Denisy Kánskej.

Eva Josefíková v seriáli Slunečná. Foto: Prima
Eva Josefíková Eva Josefíková v seriáli Slunečná.

Veronika Arichteva kvôli svojmu pokročilému tehotenstvu už nemohla v nakrúcaní seriálu pokračovať, a tak produkcia oslovila Evu Josefíkovú, či by úlohu po herečke neprevzala. Tá súhlasila, a tak môžeme v Slunečnej vidieť starú známu Denisu, ale s novou tvárou.

Veronika Arichteva  v seriáli Slunečná... Foto: Prima
Veronika Arichteva Veronika Arichteva v seriáli Slunečná skončila, odišla na materskú.

Žiaden herec zo Slunečnej neunikne pozornosti fanúšikov a podobne je na tom aj nová posila Eva Josefíková. „Tá postava nie je úplne pozitívna, zároveň nie je stopercentne negatívna. Zaznamenala som prvotné reakcie na sociálnych sieťach, pretože diely si môžu diváci predplatiť a napozerať dopredu na internete. Takže tí najviac nedočkaví fanúšikovia ma už videli a ich komentáre boli buď milé, s očakávaním ďalších dielov, alebo nahnevané. Čo je úplne normálne a som rada za všetky reakcie a za to, že postava a to, ako ju hrám, má nejaký ohlas a nie je ľuďom ľahostajná. Myslím si ale, že ak nejaká smršť reakcií naozaj príde, tak potom, čo to bude odvysielané v televízii,“ premýšľa herečka, ktorá sa v Slunečnej zabývala celkom dobre. „Na to, ako tá ponuka na rolu prišla rýchlo, som ani žiadne očakávania nemala. Alebo skôr som ich nestihla mať. Predpokladala som, že práca bude prebiehať podobným spôsobom, ako tomu bolo v Modrom kóde, kde som hrala Luciu. A to sa splnilo, funguje to. Je to príjemná práca, ktorá sviští.“

Eva Josefíková a Maroš Kramár v seriáli Slunečná. Foto: Prima
Eva Josefíková Eva Josefíková a Maroš Kramár v seriáli Slunečná.

Aj keď herečka nakrúca už od mája, na obrazovkách sa objavuje iba od štvrtka, no zatiaľ nevie, ako dlho v novej úlohe zotrvá a ako to bude ďalej potom, až Veronika Arichteva porodí.

Premiérové epizódy seriálu Slunečná slovenským divákom prináša kanál Prima PLUS vždy v utorok a vo štvrtok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Josefíková #Slunečná

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...