Vreskot sa vráti aj so slávnymi hrdinami! Kto už potvrdil hororový part?

Kultový horor Vreskot kedysi desil aj zabával fanúšikov v kinách po celom svete. Úspech filmu si vyžiadal dokonca ďalšie pokračovania a teraz prichádza ďalšie. Oficiálne s číslom 5.

12.09.2020 10:30
debata
Herečka Neve Campbell na premiére filmu Mrakodrap. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Neve Campbell na premiére filmu Mrakodrap. Herečka Neve Campbell na premiére filmu Mrakodrap.

Nakrúcanie nového hororového príbehu s vraždiacim maniakom s typickou čiernobielou maskou v hrozivom úšklebe by malo priviesť na pľac množstvo niekdajších hviezd. Nebude chýbať, samozrejme, ani ústredná hrdinka v podaní Neve Campbellovej, ktorá už štyrikrát stvárnila postavu Sidney Prescottovej. „Čauko, Sidney, som späť,“ napísala len stručne Campbell na svojom Instagrame.

Už pár dní predtým svoju účasť potvrdili aj herci a bývalí partneri Courteney Cox a David Arquette, ktorých práve horor Vreskot spojil a priviedol až k oltáru. Hoci ich manželstvo sa skončilo, v piatom hororovom príbehu sa opäť spoja a vraj sa na to veľmi tešia.

„Vreskot je veľkou súčasťou môjho života a za oboch, fanúšikov aj za mňa samého, sa teším, že môžem uctiť odkaz Wesa Cravena,“ napísal na vlastnom profile na sociálnej sieti Arquette.

Filmár Wes Craven, ktorý má na svojom konte aj kultový horor Nočná mora z Elm Street, zomrel v roku 2015. O réžiu piateho príbehu Vreskotu sa postará dvojica Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, ktorá sľubuje vzdať poctu slávnemu filmárovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@screammovies @spyglassmediagr @paramountpics

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #horor #Neve Campbell #vreskot

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...