Krásna veterinárka medzi dvoma mužmi! O Terezu Kostkovú sa rozpúta boj

Tereza Kostková, Roman Vojtek a Roman Zach ako hlavní hrdinovia seriálovej novinky Hviezdy nad hlavou.

16.09.2020 00:00
Kostková Foto:
Tereza Kostková v seriáli Hviezdy nad hlavou.
debata

Šestnásťdielny seriál z vidieckeho prostredia, rozprávaný s nadhľadom a láskavým humorom, sa začal nakrúcať počas leta v exteriéroch na Rokycansku. Na obrazovkách Prima PLUS sa objaví budúci rok.

Tereza Kostková a Roman Vojtek v seriáli... Foto: Prima
Tereza Kostková a Roman Vojtek Tereza Kostková a Roman Vojtek v seriáli Hviezdy nad hlavou.

Hlavnou hrdinkou romantického komediálneho seriálu je veterinárka Lucie Boučková v podaní Terezy Kostkovej. Lucie na malebnej dedine zachraňuje nielen zvieratá, ale často aj ľudské osudy. Sama je jedného dňa postavená pred voľbu, kedy sa musí správne rozhodnúť medzi dvoma mužmi, aby našla pravú lásku a zabezpečila šťastnú budúcnosť pre seba a svojho syna Filipa.

„Priznám sa, že keď som prvýkrát čítala scenár, tak ma niektoré situácie mojej postavy prekvapovali. Myslím, že to bude pekný, napínavý a pravdivý seriál. Diváci budú sledovať cestu mojej Lucie, v ktorej sa prebudí doposiaľ utlmená ženskosť. Je viac matka a veterinárka než žena, a tá sa zrazu začne hlásiť o slovo,“ poodhaľuje svoju hrdinku Tereza Kostková. Spomínanými osudovými mužmi sú bývalý manžel, umelec Jiří Bouček (Roman Vojtek) a architekt Jan Veselý (Roman Zach).

Novinka bude nabitá aj ďalšími hviezdami. Okrem už spomínaných hercov sa v seriáli predstaví aj Veronika Žilková, Václav Kopta, Alena Mihulová, Veronika Khek Kubařová, Miroslav Táborský a ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tereza Kostková #Hviezdy nad hlavou

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...