Bledá kráska s modrými očami! Rory z Gilmoriek oslávila 39, ako sa zmenila?

Ako Rory sa herečka Alexis Bledel v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov na televíznych obrazovkách objavovala v rokoch 2000 až 2007.

18.09.2020 00:00
debata

Herečka Alexis Bledel 16. septembra oslávila 39. narodeniny! Kto by však čakal, že sa od čias svojej najslávnejšej úlohy výrazne zmenila, mýlil by sa. Rory v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov sa na televíznych obrazovkách pravidelne objavovala v rokoch 2000 až 2007.

Predstaviteľky seriálu Gilmore Girls, Lauren... Foto: WB Television Network
Lauren Graham a Alexis Bledel Predstaviteľky seriálu Gilmore Girls, Lauren Graham a Alexis Bledel.

S úlohou tak začala ako 19-ročná tínedžerka. Jemná čiernovláska zaujala televíznych divákov na všetkých kontinentoch a za svoju rolu získala niekoľko ocenení. Následne sa v rovnakej postave na obrazovky vrátila aj v roku 2016. To už ale bola mamou, v roku 2015 porodila svoje prvé dieťa.

Jemná hviezda s modrými očami však do zabudnutia neupadla ani po skončení seriálu. V roku 2017 sa začala objavovať v seriálovom hite Príbeh služobníčky po boku hlavnej hrdinky, ktorú stvárňovala Elisabeth Moss. za svoju rolu Elimy získala Alexis Bledel cenu Emmy.

Alexis Bledel na aktuálnej fotografii z roku 2020. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alexis Bledel Alexis Bledel na aktuálnej fotografii z roku 2020.

V roku 2014 sa postavila pred oltár s Vincentom Kartheiserom, kolegom zo seriálu Mad Men, ktorému v roku 2015 porodila ich prvé a doposiaľ jediné dieťa, syna. Rodáčka z Houstonu a jej o tri roky starší manžel sa zoznámili v roku 2012 vďaka spomínanému seriálu, Kartheiser v ňom stvárňoval Petea Campbella a Bledel si v troch epizódach zahrala jeho milenku Beth Dawes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexis Bledel

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...