Marcinková v očakávaní, Vágnerová v pôrodných kŕčoch: Matky už lákajú!

Hoci filmová novinka Matky príde do kín až v novembri, jej tvorcovia a najmä hlavné hrdinky už absolvovali niekoľko propagačných aktivít. Na svete sú aj humorné plagáty, ktoré budú film propagovať.

22.09.2020 00:32
debata
Herečka Gabriela Marcinková na oficiálnom... Foto: Bontonfilm
Herečka Gabriela Marcinková na oficiálnom plagáte k filmovej komédii Matky. Herečka Gabriela Marcinková na oficiálnom plagáte k filmovej komédii Matky.

Rodinno-vzťahová komédia z pera herečky a spoluautorky scenára Sandry Novákovej zachytáva osudy štyroch kamarátok, ktoré sa snažia zvládnuť vlastné životné výhry a prehry. A tiež pri tom bez ujmy korčuľovať na klzisku menom rodičovstvo.

Oficiálny plagát k filmovej komédii Matky s...
Ústredné kvarteto hrdiniek filmovej komédie...
+3Herečka a scenáristka Sandra Nováková na...

Hoci väčšina materiálu, ktorí tvorcovia nakrúcali počas leta, vznikala v Česku a najmä s českými tvorcami, nechýba ani slovenské zastúpenie. To v zostave hlavného kvarteta zastupuje herečka Gabriela Marcinková, stvárňujúca hrdinka v čase tehotenstva (mimochodom, jej despotickú mamu si vo filme zahrala ďalšia známa Slovenka – herečka Zuzana Mauréry).

Tvorcovia už v lete fotili oficiálne plagáty na propagáciu filmu, ktorých podobu odtajnili pred pár dňami. Pôvabná Marcinková napríklad pózuje s vankúšom pod tričkom a šťastným úsmevom sprevádzajúcim výkrik „Budem mama“.

Herečka Hana Vágnerová na oficiálnom plagáte k... Foto: Bontonfilm
Herečka Hana Vágnerová na oficiálnom plagáte k filmovej komédii Matky. Herečka Hana Vágnerová na oficiálnom plagáte k filmovej komédii Matky.

O niečo dramatickejšie pôsobia zábery Sandry Novákovej či Hany Vágnerovej, ktoré zachytil fotograf v menej príjemných materinských situáciách. Humor im však dodávajú následné citáty, ktoré sa na plagátoch objavili.

Film Matky by sa mal v kinách objaviť 12. novembra. Okrem plagátov si môžete nižšie pozrieť aj trailer k nemu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matky #komédia #plagát #Gabriela Marcinková #Hana Vagnerová #Petra Hřebíčková

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...