Všade boli, všetko videli a každého poznajú! Kubovčík a Heriban mieria do RTVS

Diváci dostanú niečo, čo dodnes na našich obrazovkách ešte nemali možnosť vidieť, opisuje Dano Heriban novinku s názvom Pumpa.

26.09.2020 12:00
2020 PUMPA foto RTVS Milan Krupcik  14 Foto:
Michal Kubovčík v novinke Pumpa.
debata (4)

Televízna seriálová novinka Pumpa prinesie humorno-satirický pohľad na aktuálne udalosti, ktoré sa dejú okolo nás. Dvaja dlhoroční kamaráti – zamestnanec čerpacej stanice Mišo a taxikár Dano sa pravidelne stretávajú na pumpe v čase, keď sa jednému zmena končí a druhému začína. Obidvaja sú obyčajní chlapi v stredných rokoch a každý z nich „všade bol, všetko videl a každého pozná“ a jeho názor je ten najlepší. V hlavných úlohách sa predvedú Dano Heriban a Michal Kubovčík.

Dano Heriban v novinke Pumpa. Foto: RTVS
Dano Heriban Dano Heriban v novinke Pumpa.

„Myslím si, že diváci dostanú niečo, čo dodnes na našich obrazovkách ešte nemali možnosť vidieť. Nevídaný zábavný formát. Aj pre mňa, herecky, je to niečo špeciálne, nové. Síce ide o humor, o ktorom sa hovorí, že je len jeden, no ciest k pointe je viac. Práve to je pre mňa zaujímavé. Aj napriek tomu, že všetko na Pumpe pôsobí ako skutočné, má to istú mieru hereckej štylizácie, ktorú treba trafiť a na to sa teším. Sám som v napätí či a ako sa nám to podarí,“ hovorí predstaviteľ taxikára Dano Heriban a Kubovčík dopĺňa: "Pred natáčaním prebiehajú stretnutia, kde sa celý scenár prejde a my s Danom glosujeme a pridáme si niečo naše alebo to hovoríme svojím jazykom. Dopĺňame svoje nápady a nejaké improvizácie. Aj my teda prinášame nejakú tvorivú zložku a sme za to veľmi vďační a tešíme sa z toho.“

Prvú časť nového komediálneho seriálu Pumpa uvidia diváci už v sobotu 26. septembra o 21.25 na Jednotke.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #pumpa #Dano Heriban

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...