Legendárna Sophia Loren sa vrátila pred kamery! Môže za to jej syn a Netflix

Je to už niekoľko rokov, čo talianska rodáčka Sophia Loren stála pred filmovou kamerou.

28.09.2020 00:00
APTOPIX Italy Sophia Loren Foto: ,
Talianska herečka Sophia Loren.
debata (2)

Pre jej fanúšikov však prichádza skvelá správa. 86-ročná hviezda sa k nim vráti vďaka Netflixu, uvidia ju v celovečernom fil­me.

Streamovacia služba Netflix oslávi návrat herečky už o niekoľko týždňov. Film „The Life Ahead“ je jej prvým celovečerným filmom za posledné desaťročie, ako informuje filmový portál „Deadline“. O réžiu snímky sa postaral jej syn Edoardo Ponti (47) a ide už o tretiu spoluprácu medzi matkou a synom.

Film vznikol na motívy románu „The Life Before Us“ spisovateľa Romaina Garyho a Loren sa zhostila úlohy Madame Rosy. Ide o príbeh ženy, ktorá prežila holokaust a neskôr sa živila ako prostitútka. Pred rokmi zavesila „remeslo“ na klinec a stala sa opatrovateľkou detí žien, ktoré sa týmto remeslom živia.

Hviezda filmov ako Horalka, Manželstvo po taliansky či Cid je fanúšičkou knihy, ako opísala pre spomínaný portál. „Keď mi môj syn navrhol túto rolu, bolo to ako splnený sen,“ povedala. O prijatí tejto práce pre Netflix tak dlho nerozmýšľala. Uvedenie filmu je naplánované na 13. novembra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sophia Loren

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...