Valábik a Gáborík ako moderátorské hviezdy RTVS? Dostali vlastnú talkšou

Novú talkšou Boris & Bambor budú môcť diváci sledovať od 6. októbra každý utorok o 21.20 h. na Jednotke.

29.09.2020 10:00
Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík... Foto:
Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS.
debata (7)

Kto by si kedysi pomyslel, že keď hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik naháňali na klzisku puk, že z nich raz budú televízni moderátori. Obaja športovci však už dávnejšie potvrdili aj svoj dar reči a výsledok mieri na obrazovky RTVS.

Práve verejnoprávna televízia sa rozhodla zastrešiť podcast Boris a Brambor, ktorý si za krátky čas získal množstvo fanúšikov v online priestore. Teraz sa dočká aj štúdiovej televíznej podoby.

Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík... Foto: Milan Krupčík pre RTVS
Boris a Brambor foto RTVS Milan Krupcik 106 Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS. Medzi prvými hosťami sa objavil aj ich ex-kolega - hokejista Ľubomír Višňovský.

„Nápad vytvoriť podcast prišiel z Borisovej strany a vtedy sme ani len nesnívali o tom, aký úspech bude mať a už vôbec sme nečakali, že raz budeme spovedať hostí pred televíznymi kamerami. Za túto príležitosť sme obaja veľmi vďační a berieme to ako veľkú výzvu. Uvedomujeme si, že nie sme profesionálni moderátori a dúfam, že diváci budú voči nám zhovievaví. Práve našu autenticitu v rámci rozhovorov považujem za veľké plus, ktoré by mohlo osloviť publikum,“ uviedol pre médiá Marián Gáborík.

Jeho kolega Boris Valábik má narozdiel od neho omnoho viac skúseností s televíznymi kamerami aj prejavom pred nimi. Zároveň však prináša do hry spontánnosť a otvorenosť, ktorá nie je vlastná všetkým televíznym moderátorom. „Nie je tajomstvom, že pre nás s Mariánom neexistujú zakázané témy a keď niečo vyplynie z rozhovoru, tak sa na to jednoducho spýtame. S tým počítajú aj naši hostia. Máme to šťastie, že nie sme v rámci relácie nijak limitovaní striktným scenárom alebo našepkávaním režiséra. Chceme, aby relácia pôsobila prirodzene a uvoľnene a práve vďaka tej slobode to aj vieme docieliť. Verím, že to ocenia aj diváci,“ komentoval Boris Valábik.

zväčšiť Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík... Foto: Milan Krupčík pre RTVS
Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS. Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS. Medzi prvými hosťami sa objavila aj moderátorka Adela Vinczeová.

Medzi prvými hosťami talkšou Boris a Brambor, rozhovory s ktorými si budú môcť pozrieť diváci Jednotky od 6. októbra, je moderátorka Adela Vinczeová či bývalý hokejista Ľubomír Višňovský.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Boris Valábik #Marián Gáborík #talkšou

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...