Premiéru novej bondovky znovu odložili. Diváci sa jej dočkajú najskôr na jar

Najnovší diel filmovej série o britskom superagentovi Jamesovi Bondovi bude uvedený do kín najskôr na jar budúceho roka.

04.10.2020 09:11
Herec Daniel Craig. Foto: ,
Herec Daniel Craig.
debata

Producenti v piatok oznámili ďalší niekoľkomesačný odklad premiéry. Po novom je naplánovaná až na začiatok apríla budúceho roka. Snímka Nie je čas zomrieť sa mala pôvodne začať premietať už tento rok v apríli, kvôli pandémii covidu-19 ale bol jarný termín preložený na november.

V piatok tvorcovia filmu "oznámili, že premiéra Nie je čas zomrieť, 25. snímky v sérii o Jamesovi Bondovi, bude odložená do 2. apríla 2021, aby mohla byť predstavená v kinách po celom svete.

„Chápeme, že odklad bude pre našich fanúšikov sklamaním, ale teraz sa tešíme na to, že Nie je čas zomrieť budeme môcť zdieľať budúci rok,“ dodáva príspevok na oficiálnom webe veľkolepej filmovej produkcie.

Hlavnú úlohu neohrozeného agenta 007 v novom filme režiséra Caryho Fukunaga stvárnil opäť britský herec Daniel Craig. Pre neho to má byť posledné účinkovanie v úlohe Jamesa Bonda. Jeho úhlavného nepriateľa si zahral americký herec Rami Malek, držiteľ Oscara za rolu Freddieho Mercuryho vo filme Bohemian Rhapsody.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #James Bond #odklad #No Time to Die

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...